2020. december 28., hétfő

Szállás üdülés Anyácska Bor és Vendégház Tállya Tokaj hegyalján falusi turizmus! NYITVA EGÉSZ ÉVBEN! - Jelenlegi ára: 6

Tokaj-Hegyalja borvidék egyik legősibb borászattal foglalkozó községe Tállya. Itt várjuk Kedves Vendégeinket egy több mint 150 éves, 30 méter hosszú patinás kőépületben, 1400 négyzetméteres kerttel,   az alábbi szolgáltatásokkal:
Szép kártyával is fizethet!
- 2 szoba (1 szobában 3 fő fér el), saját fürdőszobával, wc-vel (1
zuhanyzós, 1 kádas). A szobák kiosztása 1 franciágy + 1 egyszemélyes
ágy.
-ingyenes parkolás
-tv
-borház (90 négyzetméteres, külön mosdóval és wc-vel, a ház jellegének megfelelően restaurált állapotban.         (A szállástól függetlenülrendezvények esetén is kivehető, bérelhető. )
-nyársalás, bográcsozás a helyszínen kivitelezhető.
-bortúrára való igény esetén szervezési lehetőség. (Minden esetben egyeztetést igényel)
A környéken számos kirándulási opció várja a látogatókat. Pl.:
Boldogkőváralja, Regéci Vár, Füzéri Vár, Hollóháza, Sárospatak, Tokaj Tiszadobi kastély... Ezen kívül Tállya is nagyon színvonalas és rendkívül kedvelt rendezvények helyszíne mint pl a Kerekdomb fesztivál vagy a barbecue fesztivál...
Néhány gondolat a szállással kapcsolatban:
Egy adott foglalás pillanatában létszámtól függetlenül a nyertes licitálóké az egész épület, tehát ha valaki "leütötte" az árverést és szabad időpontra foglal akkor mindegy hogy 2 személy érkezik e 1 éjszakára vagy 3 ember 6 napra az adott családé baráti társaságé az épület a másik szoba vagy maga a borház külön nem kerül kiadásra!
Nyilván 3 fő fölött már amúgy is mind a két szoba a nyertes licitálóké az ágyak kiosztása és a ház befogadóképessége végett.....
Az épületben és a borházban tilos a dohányzás, természetesen kerten belül szabad amennyiben a dohányzást követően annak végterméke (cigarettacsikkek) nem a keretben kerülnek eldobálásra...!
A feltüntetett ár minden esetben (akciós árak esetében is) tartalmazza az idegenforgalmi adót amit csak 18 éves kortól kell megfizetni tehát akció esetén és 18 éves kor alatti személy érkezésénél még abból az árból is levonásra kerül az IFA!
Gyermekeknek 12 éves korig 2500 Forint/fő/éj a kedvezményes ár de ez akció esetén sem módosul tehát mindig ennyi, illetve önálló ágyat nem igénylő pici gyermek részére (legfeljebb 3 éves korig) a szállás ingyenesen igénybe vehető!
Kisállat szállásra hozása (tehát nem kaukázusi juhászkutya bernáthegyi vagy dán dog stb) egyeztetést követően kivitelezhető, ám teljes anyagi felelősséggel tartozik a vendég az épület berendezéseiben esetlegesen felmerülő károkért, továbbá a kert és a ház tisztán tartása is a vendég kötelessége a jószág után.....
Az akciós időpontok minden esetben alcímben feltüntetésre kerülnek és amennyiben nem találnak gazdára a fix ár újra az eredeti összegre kerül átírásra egy újabb kedvezményes terminus kiírásáig!
Jelenleg nincs akciós terminus, a standard ár van érvényben (6000Ft/fő/éj) a következő kiírásig!
 
-tól  -ig terjedő időszakban Ft/fő/éj (IFA-val együtt) mely időintervallumban az árverés leütését követően egyeztetni tudunk a pontos érkezés távozás időpontja felől.... Természetesen az akciós terminus egy "tól-ig" terjedő lehetőség, ergo nem muszáj az egész hetet lefoglalni igénybe vehető részleteiben is...!
Standard ár akción kívül felnőtt esetén 6000 forint/fő/éj!
Vendégházunk az év bármely napján bérelhető legyen az karácsony, szilveszter, vagy akármelyik Nemzeti ünnepünk!!!
További információt szabad időpontokkal kapcsolatban vagy bármi más felmerülő kérdés esetén az aukció leütését követően telefonon vagy emailben tudunk biztosítani.
Üdvözlettel Gy T GoTi00

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 16:30 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése