2020. december 26., szombat

8 részes HULLÁMOS CSATOS HAJ világos barna (12) ~43cm - Jelenlegi ára: 5 290 Ft


Mai aukcióm tárgya:
NAGYON SZÉP 8 RÉSZES HAJAT
12
17"    ,    43cm
 EGY EGÉSZ FEJRE BŐVEN ELEGENDŐ!!
A hajról tudnivaló:
Mosható, vasalható(180 fok), fésülhető, kezelhető, szárítható(magától is jól szárad), göndöríthető(180 fok, hajlakkal szépen befogja).  8db/csomag
Egy db - 8 "- os darab (a fej hátuljához, 3 darab klip), Két db- 6 "-es darab (a fej hátulján, 3 db klip rögzítve),  Két db- 4 "-es darab (a fej oldalához, 2 darab rögzítésenként),  Három db- 2 "darab (a fej oldalára, 1 darab rögzített darabonként)széles haj tartozik a csomagba, a tressz részen csatok találhatóak, hogy pillanatok alatt gyönyörű hosszú hajad legyen : )
Én is ezeket a hajakat használom és én meg vagyok vele elégedve! : ) gyorsan percek alatt készen van és vonzza a tekinteteket : ) ~ 43 cm hosszúak, a felcsatolással csalhatsz kicsit ha minél lejjebb csatolod annál hosszabb lesz.
I
A terméket az árának és a postázási díj számlámra érkezése után ~ 2-3 munkanapon belül postázom.
Köszönöm és sikeres licitálást, vásárlást!
A felsőruházati termékek értelemszerűen a próbababa méretéhez vannak igazítva - kérlek, hogy licitáláskor a mért adatokat vedd figyelembe!   Az aukció csak és kizárólag a meghirdetett termékre vontakozik - az esetenként látható egyéb kiegészítő (trikó, sál, nyakkendő stb. ) nem képezi az aukció tárgyát, csupán csak illusztráció!  A megnyert termék postával terhelt végösszegét az automata-, gratuláló levélben megadott számlaszámra kérném utalni 3munkanapon belül. Az aukcióban feltüntetett postai díj csak tájékoztató jellegű, mindig az aktuális postai díjszabás van érvényben.  Utánvéttel nem postázok - személyes átadást nem tudom megoldani és csak e-mailen tudunk kapcsolatot tartani.
Mindenkit megkérek, hogy csak akkor licitáljon, ha a vásárlási szándéka komoly, licitet nem törlök!
 
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!


Jelenlegi ára: 5 290 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 16:06 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése