2021. november 28., vasárnap

Magnószalag ragasztó - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó a képeken látható magnószalag ragasztó. Ez eredetileg a 16mm-es film hangsáv ragasztója, de tökéletesen megfelel a közönséges magnószalaghoz is. Ugyanaz az alapanyag. Igen jól tapad. Nekem tökéletesen bevált bármilyen szalaghoz ill. magnóhoz. Mivel kétszer olyan széles, mint a közönséges ragasztó, használatához kell némi kézügyesség. Hosszában is kell vágni a szalag mentén, viszont egy levágott szakasz így két ragasztásra elég . Egy méteres darab bőven számítva kb. 80-85 ragasztáshoz elegendő. Egy húsz centis darab ára 80 Ft. A ragasztó  a hordozó papíron általában 4 centis cikkekben van, de van olyan doboz is ahol egyben. Ez változó. Jelölje be, mennyit igényel. Ahányszor 20 cm-t venne, annyi bejelölendő a darabszám. Legkisebb igényelhető mennyiség 20 cm. Postázási díj a rendelt mennyiségtől függ, a mindenkori díjszabásnak megfelel. A teljes doboz ára a hosszból számított 10000 Ft helyett csak 8000 Ft.
A terméklapon feltüntetett vásárlási feltételektől, szállítási módoktól eltérő igényekről csak licit előtt van lehetőség egyeztetni. Kérdezzenek bátran! : ) A licit után rögtön kapott értesítőre célszerű válaszolni, az egyéb szállítással/átvétellel kapcsolatos kérdéseket megbeszélni. Elsősorban E-mail-ban kommunikáljuk, mert azt vissza lehet nézni, az élő beszélgetést elfeledhetem. : ) Nem zárkózom el a telefontól sem, de csak számkijelzett hívásokat tudok fogadni, kérésre visszahívom kedves partnerem.
Személyes átvételre a főváros III. kerületében, - Csillaghegyen - egy adott helyen van lehetőség. Más helyre sajnos körülményeim miatt találkozókra elmenni általában nem tudok. Kérem szíves megértésüket!
Kedves licitálók, minden ésszerű javaslatra reagálok. Esetenként változóan, de hajlamos vagyok a kompromisszumokra; ár, licitzárás, stb. Kérdezzenek bátran! Ha megfontolandó javaslattal élnek, akkor azt licit előtt tegyék, mert a még nem licitált aukciónál nagyobb az eladói mozgástér az esetleges módosítások tekintetében.
Nézzék meg egyéb portékáimat, hátha találnak valami kedvükre valót!


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 19:47 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése