2020. április 25., szombat

Huawei Mate 30 Pro 256GB Dual Sim Silver - Jelenlegi ára: 291 690 Ft

Huawei Mate 30 Pro 256GB Dual Sim
A Google szolgáltatásai nem elérhetőek a készüléken!
 
 
 
Huawei Mate 30 Pro 
 
Feszegesd a vizuális határokat, hozd ki a legtöbbet a fotóidból és a videófelvételekből, engedd szabadjára a készülékben rejlő erőt és a sebességet. Ragadd meg a jövő új lehetőségeit.
 
Mond: "Hello halo"
Végtelen lehetőségek nyílnak meg. A HUAWEI Mate 30 Pro quad kameráját a halo gyűrű veszi körül. Tökéletes fúzió a reflexió és a refrakció között. Mate, átalakulva egy új szimbólummá.
 
 
A természet fantáziája
A természet szépsége kifinomult köntösbe öntve. A természet színei minden fényben és árnyékban visszaköszönnek, tükrözve a csodálatos tejút, a kecses ibolya, a drága smaragd és a titokzatos éjszaka árnyalatait.
 
Tágítsd ki a határokat!
Az ultra lekerekített képernyő kiterjeszti a látóhatárt a lenyűgöző, magával ragadó megtekintési élmény érdekében. A körbeölelő üveg 88 fokos görbületével természetes tapintást biztosít, így kényelmesen tarthatod kezedben. Nem csupán műalkotás, hanem az esztétika és a kényelem egyensúlyát teremti meg.
 
Oldalsó érintés
Az ultra lekerekített kijelző szélei számos interakciós lehetőséget rejtenek, melyek a fizikai gombokat helyettesítik a készüléken. Egyszerűen növelheted a hangerőt vagy élvezheted a négyujjas játékvezérlést az innovatív oldalsó érintő felülettel.
 
Vegyél részt az evolúcióban
A Kirin 990 jelentős javulást ért el az általános teljesítmény és az energiahatékonyság területén. Gyors sebesség, alacsony késleltetés, hosszú felhasználási idő és erős képfeldolgozási képességek. Ezek a tulajdonságok mind megtapasztalhatók a HUAWEI Mate 30 Pro készülékkel. A nagymagos és a kismagos NPU vadonatúj architektúrája jelentősen javítja az intelligens élet lehetőségeit.
 
 
A kamerák a Te okos szemeid
Használd az új SuperSensing kamerát és fedezd fel a természet tisztaságát, a szemet gyönyörködtető művészetet és az érzelmeket minden pillanatban. Ejtsd rabul az összes szépséget, ami körülvesz és őrizd meg őket a lenyűgöző képekben és élénk videókban, időtől és helyzettől függetlenül.
 
 
40 MP Cine Kamera
Egy pillanat alatt magával ragad az okostelefonos filmkészítés a HUAWEI Mate 30 Pro készülékkel, mellyel akár rendkívül gyenge fényviszony között is tudsz kiváló felvételt készteni, vagy akár ultra lassú mozgóképet és ultraszéles látószögű videókat.
 
40 MP SuperSensing Kamera
Fedezz fel minden apró részletet a kristálytiszta képeken!
 
8 MP Telefotó Kamera
A 3x-os optikai zoom, az 5x-ös hibrid zoom és a akár 30x-os digitális zoom közel hozza a legapróbb részleteket is.
 
3D mélységérzékelő kamera
Tedd különlegessé képeidet és videóidat Bokeh effekttel.
 
Erőteljes 
A Mate nagyteljesítményű 4500 mAh akkumulátorral rendelkezik, amely könnyen támogatja az egész napos használatot. Használd ki a lapkakészlet továbbfejlesztett energiahatékonyságát és intelligens energiagazdálkodási rendszerét, amely még hosszabb üzemidőt biztosít.
 
 
HUAWEI SuperCharge, bárhol és bármikor
A készüléktöltés nem okoz többé fejfájást, mivel rövid idő alatt feltölthető a készülék a szupergyors töltési technológiának köszönhetően. Kábellel vagy anélkül, otthon vagy autódban, akármikor és akárhol élvezheted a gyors töltést.
 
Sötét mód, kényelem a szemnek
A laboratóriumi tesztek vitathatatlanul bebizonyították, hogy sötét módban elkerülhető a szélsőséges fényerő-stimuláció, mely a szem számára sokkal kényelmesebb, ezáltal jobb olvasási élményt biztosít.
 
Stílusos irányítás
Az előlapi kamera, a 3D mélységérzékelő kamera és a gesztusérzékelő együttesen azon dolgozik, hogy azonosítsák az arc vonásait és felismerjék a kezed mozgását. Az aprómagos NPU valós idejű információfeldolgozásának köszönhetően, gyorsan és könnyen végrehajtható például a készülék feloldása, a csúsztatás vagy a képernyőképek készítése.
 
Együttműködés több eszköz között
Egy egyszerű érintéssel az okostelefon és a laptop szuper "UNIC" készülékké válik, még internetkapcsolat nélkül is. A zene lejátszásának vagy a fájlok szerkesztésének folyamatát a laptop automatikusan folytatja. A telefon képernyőjén megjelenik a laptop, amely lehetővé teszi fájlok áthúzását az egyikről a másikra, és a laptop fájljainak szerkesztését, miközben ugyanazon billentyűzet és egér segítségével üzeneteket cserél a telefonon kollégáival. Ez az eszközök közötti együttműködés megkönnyíti az életet és munkát.
 
Mindig biztonságban
Az arc- és az ujjlenyomat-felismerés a telefon feloldásához szükséges alapszintű védelem. Az App lock segítségével az adatok megóvhatóak az alkalmazás szintjétől. Az olyan izolált biztonságos rendszer, amelynek mikrokernelje elérte a CC EAL 5+ elválasztja a biometrikus azonosító információkat és a pénzügyi információkat az összes alkalmazásban működő nyilvános operációs rendszertől. Az EMUI10 alapvető és átfogó biztonsági szolgáltatásokat nyújt számodra.
 
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 291 690 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 16:34 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése