2020. április 26., vasárnap

3D maszk szájmaszk textil nemszőtt béléssel mosható - fekete - 4 rétegű állítható pántos - XL - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

3D szájmaszk  
Nem egészségügyi termék, de segíti saját magunk és mások védelmét!  
Az első használat előtt kimosandó!
A termék új, házilag készült higiéniai előírásoknak megfelelően. Ha jó mérettet választunk, a formája pontos illeszkedést biztosít, stabilan fekszik az arcon. Orrnál drót megerősítés, hogy napszemüveg viselésekor ne könnyen párásodjon alá.  
A szájmaszkot néhány óra használat után feltétlenül vegyük le és mossuk ki, utána újra használható.
4 rétegű: Külső és belső réteg pamutvászon anyag, közötte a belső pamutvászon anyaghoz steppelt 1 réteg vékony vetex és egy réteg vékony nemszőtt anyag (poliészter) van.
MOSÁS-VASALÁS: Minden alapanyag szabás előtt 60 fokon be lett avatva. 40-60 fokon mosható. Klórozás inkább kerülendő. Vasalása nedvesen/szárazon alacsonyabb (kb. 120-150 fok) hőfokon nedves/száraz ruhán keresztül külső/belső oldalon. A nemszőtt réteg magas hőfokon összeolvad. Kb. selyem (silk) – gyapjú (wool) vasalási hőfokot bírja az én vasalómmal. Először teszteld. Ezért felelősséget nem tudok vállalni. Én nálam így tökéletesen működik.
MÉRET:
Méretválasztáshoz mérd meg az arcodon a hosszúságot az orrnyeregedtől az állad alá mérve 1-3 cm-ig. Ez a maszk magasságát adja meg. Az orrhegyed vonalában vízszintesen mérd meg keresztbe az arcod szélességét a két füled között. Ebből lehet következtetni a maszk szélességére.  A maszkok az átlag fejméretekhez lettek igazítva.
XS – mini (kb. 3 éves korig) – magasság: kb. 10, 5cm, szélesség: 9, 5cm, + a gumiszalag/ állítható szalag.
S – ovis (kb. 3- 6 éves korig) – magasság: kb. 12cm, szélesség: 10cm, + a gumiszalag/ állítható szalag.
M – kisiskolás (kb. 7-12 éves korig) – magasság: kb. 12, 5cm, szélesség: 8cm/11cm, + a gumiszalag/ állítható szalag.
L - mini (tini és női) – magasság: kb. 14cm, szélesség: 9cm/11cm, + a gumiszalag/ állítható szalag.
XL - mini (férfi) – magasság: kb. 15, 5cm, szélesség: 10cm/11, 5cm + a gumiszalag/ állítható szalag.
FI GYELEM! A posta 2017. jan. 1-től csak a következő méretű csomagot, borítékot veszi fel ajánlott levélként: 2, 4cmX22, 9cmX32, 4cm. Ez csak lapos termékekhez elegendő. Ezen méret felett csak csomagként veszi át.
Postázás postán maradó ajánlott levélként csak akkor lehetséges, ha a vásárló magadja a posta pontos címét ahova a megrendelését kéri. Ekkor ajánlott levélként feladható mérettől függetlenül, de erről a postás nem dob be értesítést. A feladóvényen szereplő azonosítószám alapján kell érdeklődni a postázás után 2-3 nappal. A feladó címe tehát a vevő neve és az átvételi posta pontos címe. Ennek a pontos díját a vásárlóval történő egyeztetést követően tudom megadni. Felelősséget viszont nem tudok vállalni a csomag megérkezéséért. Ennek felelőse a vevő aki a posta címét megadja!!! Aki ezt választja az leütés előtt érdeklődjön a postázási árról.
Azonnal tudom postázni!
A Vaterafutár szolgáltatást ajánlom: e-mailben értesítenek, mindkét fél nyomonkövetheti és ált. már a postázás másnapján már átvehető. Gyors, biztonságos! : )
A Magyar Posta által okozott károkért semmilyen esetben felelősséget nem tudok vállalni. (www. posta. hu)
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS!!!
Olvasd el az információs oldalam mielőtt leütöd az aukciómat, hasznos információkat találsz benne a termékekről!
Kellemes böngészést és szerencsés licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-27 08:34 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése