2020. február 29., szombat

ProInstrument Higienyc EGÉRFOGÓ ÁLLOMÁS ZÁRHATÓ PATKÁNYFOGÓ EGÉRCSAPDA PATKÁNYCSAPDA - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők: ProInstrument Higienyc EGÉRFOGÓ ÁLLOMÁS ZÁRHATÓ PATKÁNYFOGÓ EGÉRCSAPDA PATKÁNYCSAPDA. ProInstrument Line, német minőség. Higiénikus csalizó, illetve egérfogó állomás. A  méreg biztonságos elhelyezése, vagy egérfogó csapdaként szolgál. Biztonságos, kulccsal zárható rendszerrel, hogy megvédje kíváncsi gyermekeit és háziállatát a mérgező csali elfogyasztásától, illetve a benne elpusztult állat érintésétől. Két funkció: csali elhelyezésére szolgál ( az egerek szeretnek a lyukakba bebújni, átmenni ), illetve behelyezett egérfogóval megölni a rágcsálót. Betekintő ablakkal rendelkezik.
Jellemzők:
    Kétoldali bejárattal    
    kettő felcsalizó rúddal, két külön helyre
    Könnyű és higiénikus használat. Anyaga időjárásálló ABS
    A mérgező csalit, vagy a benne elpusztult állatot  nem érintheti gyermek vagy háziállat
    Betekintő ablakkal
    Higiénikus, minden benne a dobozban
    Egyszerű és higiénikus használat
    Biztonságos és zárható
Az egerek és a patkányok a kertben, a garázsban vagy a házban nemkívánatos vendégek, és a lehető legrövidebb időn belül meg kell szüntetni azokat, hogy elkerüljék a nagyobb népesség tenyésztését. Ha az elején semmilyen intézkedést nem teszünk, a nagyobb népesség megszabadulása költséges feladat lehet. Mérgek vagy csapdák használata esetén rendkívül fontos annak biztosítása, hogy a gyermekek és a háziállatok semmilyen módon ne sérüljenek meg, illetve ne kerüljenek érintkezésbe a méreggel, vagy hogy a rágcsálók ne váljanak egészségkárosítóvá.
A zárható csali dobozzal az egerek és a patkányok fogása biztonságos és egyidejűleg hatékony. A csalidoboz mérgekkel vagy egérfogóval helyezhető üzembe, védve a környezetet, ugyanakkor lehetővé teszi két oldalról is a rágcsálók bejutását. A doboz egy kulccsal zárható, így egy kíváncsi gyermek nem nyithatja ki. A nyílás 6cm átmérőjével elég nagy ahhoz, hogy az egér vagy a patkány a dobozba bejuthasson, és amikor a dobozba kerül, akkor elpusztul, és nagyon higiénikusan ártalmatlanítható.
Alkalmazás:
Nyissa ki a fedelét úgy, hogy a mellékelt kulcsot behelyezi a fedél kerek nyílásába, és forgatja. A doboz automatikusan megnyílik. A bal és jobb oldalon láthatsz olyan rekeszeket, amelyekben csalétek vagy méregek helyezhetők el. A doboz méretei lehetővé teszik egy 11, 5 x 5 cm-es egérfogó ( nem tartozék) elhelyezését, amelyet csali segítségével állít be.
Helyezze a dobozt a patkány vagy egér útjába, előnyösen a fal mentén. Mindkét nyílásnak ellentétes irányba kell néznie az út mentén. Betekintő ablakon látható a fogás.
Méret: 19 x 17 x 9 cm, lyukak átmérője 6cm
Tartalom: egércsapda doboz, kulcs, 2db felcsalizó rúd, 2db eseményrögzítő naptár
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-14 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2020-03-22 00:50 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése