2020. február 29., szombat

ÓVSZER MASCULAN 1-ES SZUPER VÉKONY 10db - Jelenlegi ára: 796 Ft

Termékleírás
A természetes érzés hatása. 3 és 10 darabos kiszerelésben kapható. Az óvszerek síkosítottak, gyűjtőtartállyal rendelkeznek, rózsaszínűek, és elektronikusan teszteltek. A nem kívánt terhesség ellen biztonságos fogamzásgátló eszköz, illetve hatékonyan véd a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben. Magas minőségű természetes latexből készült.
Tudnivalók
A Masculan megbízható kísérőtársad
A Masculan a német és európai minőségi követelmények (EN ISO 4074 ) szerint kifejlesztett és gyártott természetes gumiból készült óvszer. Minden egyes a boltokba kerülő darabja elektronikusan tesztelt, környezetbarát síkosítóval ellátott és a legkorszerűbb alumínium fóliás eljárással csomagolt.
A Masculan az egyik legpraktikusabb fogamzásgátló eszköz. Emellett az egyetlen, mely rendeltetésszerű használat esetén egy sor szexuális úton terjedő betegség ellen is hatékony védettséget nyújt.
A Masculan bárki számára könnyen hozzáférhető akár a gyógyszertárakban, akár a drogériákban, sőt újabban az egyes hypermarketek és élelmiszerboltok polcain is.
Használata kis gyakorlás után a nemi élvezetet nem befolyásolja. A gondosan tervezett négy különböző típus új érzéseket hozhat és változatosságot vihet a tartós kapcsolatodba is. Próbáld ki mindegyiket, melyik a legkedvesebb!
A párkapcsolatokban egyik alapvető dolog a nem kívánt terhesség megelőzése, melyhez az óvszer az egyetlen fiúk által használható eszköz. Hasonló fontossággal bír az óvszer használat által elkerülhető nemi betegségek megelőzése.  

Jelenlegi ára: 796 Ft
Az aukció vége: 2020-03-01 16:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése