2019. május 30., csütörtök

Angelcare AC601 légzésfigyelő és bébiőr - Jelenlegi ára: 20 000 Ft


Köszöntelek az aukciómon!
Többnyire kislányom kinőtt, átnőtt, új vagy újszerű ruháit kínálom eladásra, folyamatosan töltöm fel őket. De találsz kismama ruhákat, kisméretű női ruhákat, baba használati cikkeket is. Mindegyik termék hibátlan, amelyiknél esetleg folt vagy más hiba van, jelzem és fotózom.  
Jelen aukció tárgya:
Kétpaneles Angelcare AC 601 légzésfigyelő és bébiőr, első tulajdonosként egy évig használtuk, használati utasítással, dobozában, megkímélt, újszerű állapotban.  
A termékről:
Angelcare AC 601 2 paneles légzésfigyelő és bébiőr egy készülékben, amely nemcsak babája legapróbb légzőmozgását figyeli, hanem a hangját is nyomon követi.
A légzésfigyelő funkcióhoz 2 érzékelő pad tartozik. A bébiőr funkció zavartalan hangátvitelét 3 csatorna biztosítja.
Hordozható és tölthető akkumulátoros szülői egység, tökéletes kiegészítője a légzésfigyelőnek.
Hálózatról és elemről egyaránt működtethető, a mobilitás és az áramkimaradások miatti kellemetlenségek elkerülése végett.
A termék további tulajdonságai:
- Érzékelő táblák érzékenysége állítható, a szoba adottságaihoz igazítva. Pl. ahol sok a külső zaj, troli berezonál, ott nem jelezhet baj esetén sem, hiszen a külső rezgéseket is a baba mozgásának ítéli. Másik végletes példa, hogy a matrac túl vastag és tévesen riaszthat, ha babája nem mozgékony. Ezért fontos, hogy mielőtt beletennénk a babát, pontosan beállításra kerüljön az érzékenység.
- Állítható hangerő
- A hangra bekapcsoló hangtovábbítás funkciónak köszönhetően csak akkor közvetíti a hangot, ha gyermeke sír, nyöszörög, beszélget, így az elektroszmog minimális. Ezzel együtt Önt sem zavarja a szobában esetleg előforduló egyéb nesz, recsegés, vagy az elmenő troli hangja.
- A 3 csatorna azt garantálja, hogy készüléke mindig talál olyan sávot, amivel zavartalanul tud kommunikálni. Nem fordulhat elő, hogy a szomszéd rádióadását hallgathatja, gyermeke helyett.
- 5 féle működési funkció, melyet a menüben lehet egyénileg beállítani, a szülői egységről
-mozgás
-mozgás+kattogás (légzéskimaradás esetén)
-mozgás+hangátvitel
-mozgás+hangátvitel+kattogás
-hangátvitel( bébiörző)
- Éjszakai fény funkció segítségével, amikor a sötétségben gyermeke felébred egy egyszerű mozdulattal pont annyi halovány fényt tud elérni a szobában, ami nem ébreszti túlságosan fel a babát, de megnyugtató fényében könnyen segíteni tud.
- Alacsony elemfeszültség jelző, hogy időben töltőre tudja tenni.
- Elemes és hálózatos üzemmód (áramkimaradás esetén automatikusan elemes üzemmódba kapcsol)
- Hangszintet jelző ikon
- Hatótávolságon kívüli figyelmeztetés (Kb. 250m nyílt terepen, 80-100m lakásban, helyi adottságoktól és helyi árnyékolástól, zavarástól függően), hogy sose távolodjon túl messzire.
- Beépített övcsipesz, hogy a keze szabad maradjon, ha a kertben tevékenykedik.
- 200 m-es hatótávolság, hatótávolság jelző a szülői egységen fénnyel
- Matrac alatti szenzorpad elhelyezés
- A káros elektroszmog kibocsátos vizsgálatában minden ANGELCARE bébiőrző és bébiörzős légzésfigyelő a legjobb besorolást érte el.
Sajnos folyamatos időhiányban szenvedek, ezért kérlek, hagyatkozz a megadott méretekre, de ha nagyon szükséges, természetesen kérésre lemérem.
A termék feladása az utalás beérkezését követő 2-4. munkanap között történik. Amennyiben sürgősebb (ajándék lesz... stb. ) kérem e-mailben jelezni az utalást követően.
A FELTÜNTETETT POSTA CSAK IRÁNYADÓ, FÜGG A CSOMAG MÉRETÉTŐL, SÚLYÁTÓL, ezért a pontos költséget a leütést követően e-mail-ben egyeztessük. Ha több terméket választasz, együtt küldve olcsóbb a posta.
FIZETÉS: személyes átvételnél a termék árát és átvételét 3 munkanapon belül, posta esetén CSAK ELŐREUTALÁSSAL, bankszámlára történő átutalással, a vásárlást követő 5 munkanapon belül kell rendezni.
Amennyiben nem sikerül ennyi idő alatt rendezni, illetve átvenni, a terméket automatikusan újrahirdetem negatív értékelés mellett! A megértést köszönöm!
Kellemes nézelődést!


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 18:49 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése