2019. április 26., péntek

Bigjigs póni ? Lábbal hajtható fa bébitaxi - Jelenlegi ára: 18 900 Ft

Jelleg:
bébijáték
Fejleszti:
mozgáskoordinációt, motorikus készségeket, együttműködést.
Nincs más irány csak előre!  Pattanj a nyeregbe, ez a kis póni a te legeslegjobb barátod lesz.   1 éves kortól ajánlott.  
Magasság: 380 mm, szélesség: 400 mm.  5 játékelemet tartalmaz.  Terhelhetőség: 15 kg.  Összeszereléséhez felnőtt személy szükséges
Ez a ragyogóan színes fa lovagolható póni, a kalandot kereső gyerekek kedvence. Kis kezekhez méretezett fa fogantyúkkal, masszív kerekekkel egészen 15 kilogrammig terhelhető. A színes jármű fel van szerelkezve egy formaválasztóval, búgócsigával, és különböző formájú és színű elemekkel, segítve a gyermekek kézügyességét és koncentrációját. A kis póni  egyszerre jármű és készségfejlesztő tanuló eszköz, ami még mozgékonyságra is bátorítja gyermekét. Egészen biztos, hogy órákra leköti a kis gyerkőcök figyelmét!  Bízd magad nyugodtan a 30 éves múltra visszatekintő angliai Bigjigs tapasztalatára, amely a legkiválóbb, kreatív fajátékok egyik legismertebb szakértője! A vonatpályák és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak. A vonatozás a kisfiúk egyik kedvenc időtöltése, és még fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Hát bizony nem mindegy, hogyan építjük a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztjük, hiszen ha nem illeszkedik tökéletesen, akkor biza a vonat nem fog eljutni a célig. A Bigjigs legfontosabb küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlessze is a kicsiket.  
 


Jelenlegi ára: 18 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése