2018. november 28., szerda

Visaton Monacor 70Literes épített hangfalpár, újszerű állapotban - Jelenlegi ára: 85 000 Ft

eladó a képeken látható épített hangfalpár, újszerű állapotban
zenei Teljesítmény: 100W
frekv. átv.: 38Hz-20000Hz
A koncepció egy valódi klasszikus front hangdoboz készítése volt , papír és selyem-hangszórókkal, pontos számítások alapján!
A hangja: nagyon részletező, szép széles részletes sztereoképet ad (persze jó erősítővel és HD jellel meghajtva), jó mélyek , és csillogó magas jellemzik a márkás hangszóróknak köszönhetően , az átvitele visszacsatolt mérőrendszerrel be lett mérve igy biztosan nincs nagy kiemelés vagy lyuk az átvitelében
A doboz és a hangváltó is saját méretezés alapján készült , kisipari megoldásokkal.
Hangszórókészlet:
Mély Visaton W250-S8,
Közép: Philips Ad-211,
Magas: Monacor DT-109 ,
Minden hangszóró a gyártó hifi kollekciójának , felső kategóriája!
Felépítés: laminált 18mm anyagból van , mahagóni sötétvörös az oldala és fekete prégelt ez előlapja. A doboz méretei : 70x30x32 , belső űrtartalma 50liter , külső kb 67 liter. Fronthangfalnak ideális. Belül oldalt és hátul kibélelve 4cm vastag vatelinnel, a mélyicsillapításhoz. A farész a szokásosnál sürübben van tiplizve hogy erősebb legyen, ezenkívül belül siloplast tömítéssel van minden oldaleltalálkozásnál (tömítettség növelés céljából) A hangváltó a konkrét hangaszórókhoz van méretezve! , hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőlük. Igény szerint kettős kábelezésre átalakítható.
Komoly érdeklődés esetén a meghallgatás lehetséges akár saját erősítővel is nálam!

Jelenlegi ára: 85 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-19 18:33 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése