2018. november 27., kedd

Szemüvegtartó tokok - 2 DB - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó szemüvegtartó tok (műanyag)
2 DB
17 cm hosszú
5, 5 belső szélesség
7 cm széles és 5 cm magas
-
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kérlek nézd meg további termékeimet is!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok, de kérlek előtte alaposan olvasd végig az alább leírtakat.
Vásárlást követően a Vatera automatikusan vásárlási értesítőt küld, melyben a szállításra, átvételre és fizetésre vonatkozó információk szerepelnek. Kérlek mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot a leütést követő 3 napon belül. (Ennek hiányában visszateszem a terméket! ) A termékkel kapcsolatban csere vagy barter semmilyen formában nem érdekel. Köszönöm megértésedet!
 
Szállítás a banki utalás érkezését követően postán, ajánlott küldeményben 1-3 munkanapon belül. A postaköltség a vevőt terheli, melynek mértéke a mindenkori postai díjszabás alapján kerül felszámításra. Külön kérésre futárszolgálat is megoldható. Személyes átvétel helyszínére vonatkozó bővebb információ a “ Szállítási és garanciális feltételek“ menüben található. Az átvétel kizárólag a megadott helyen lehetséges (nem pár száz méterre vagy a környéken), esetleges nagyobb értékű vásárlás esetén (50. 000 Ft felett) lehetőség van más helyszín egyeztetésére.
 
A termékek megfelelnek a fotókon látható állapotnak és a hirdetésben szereplő leírásnak, nem garanciálisak. A meghirdetetteken kívül semmilyen más termékem nincs (hasonló, más színű, méretű). A termékeket magánszemélyként, saját és családom megunt, illetve nem használt termékeit hirdetem. Nem vagyok bolt sem kereskedés.
 
 
 
Postázás kizárólag ajánlott formában.
A postán keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalok!
Postázás az utalás jóváírását követően 1-2 munkanapon belül.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 15:32 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése