2018. május 29., kedd

EMOS ragasztószalag (Izotape univerzális) 48/10 unitape 10db/doboz - Jelenlegi ára: 5 090 Ft

EMOS ragasztószalag (Izotape univerzális) 48/10 unitape 10db/doboz
a szalag szélessége: 48mma tekercs hossza: 10ma szalag vastagsága: 0, 21mmkül- és beltéren jól ellenáll időjárási és hőmérséklet- hatásoknak, UV-állóhasználható az iparban, háztartásokban, kertekben és hobbicélokraleválasztás után nem hagy ragasztónyomokat a ragasztott anyag felületéna természetes gumi használatának köszönhetően nem toxikusmindenfajta felületre felvihetőkiemelkedően nagy szakítószilárdságúVízálló univerzális RAGASZTÓSZALAG textil hordozón található polietilén fóliából természetes gumi alapú ragasztóanyaggal. A szalag nagy nyújtási erősségű, extrém módon ragad felületek széles tartományára, és kiválóan ellenáll az időjárási
körülményeknek. Jól alkalmazható törött locsolótömlők javításához, polikarbonát lapok (medencék, fészerek) tömítéséhez, valamint rögzítéshez és kötözéshez. Kiváló választás ideiglenes javításokhoz, tömítéshez, megerősítéshez és jelöléshez. Hirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
A feltöltött készlet-darabszám nem a valóságnak megfelelő, így amennyiben több darabra van szüksége, rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot velünk!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
F6030;

Jelenlegi ára: 5 090 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 12:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése