2018. május 25., péntek

Aranyozott takarékszövetkezeti emlékérem - Jelenlegi ára: 4 450 Ft

Kedves Gyűjtőtársak, Tisztelt Érdeklődők!
Liciten eladásra kínálom a képeken látható, gyönyörű,  aranyozott Takarékszövetkezeti Emlékérmet kapszulában, certifikáttal.
Az érmet a már nem működő Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet alapításának 50. évfordulójára verték 2007-ben.
Az érem anyaga:  aranyozott bronz
Készítője és tervezője:  Szabó Géza ötvösmester (SZG)
Kivitel:  Proof (PP, tükörveret)
Darabszám: 220 db
Átmérő:  42, 5 mm
Postával /  futárszolgáltattal történő kézbesítés esetén légpárnás borítékban és kapszulában küldöm, amely a vételár részét képezni, nem kell érte felárat fizetni.
Igény esetén, 450, -Ft felárért kívül belül velúrozott éremdobozt is tudok adni.
A kifizetésre 10 munkanapja van a vevőnek, csak az licitáljon, aki ezt tudomásul veszi. A 11 napon elkészítem a pozitív vagy negatív értékelésem! Sikeres licit esetén az átvételről egyeztessünk, mert a Soltvadkert - Kecskemét - Budapest - Miskolc útvonalon meg szoktam fordulni időnként, előfordulhat, hogy ezen az útvonalon (vagy közvetlen közelében) el tudom vinni!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSI Garancia:
Mivel magam is gyűjtő vagyok, tudom, hogy a numizmatikai tételeket kézbe kell vegye az ember, hogy el tudja dönteni kell e vagy sem.
Ezért minden tételemre pénz visszafizetési garanciát vállalok, ha kézbe véve nem nyeri el tetszését, küldje vissza 5 napon belül és vissza utalom a vételárat!
A Vatera. hu oldalra feltett tételeimet nem adom el nyitott licit közben a Vaterán kívül, ez ügyben kérem, ne is keressen!
Sikeres licitálást kíván: Toku5z
Postai szállítás esetén a Magyar Posta hibájából történő elvesztés esetén nem vállalok felelősséget, ezért ajánlom, hogy küldeményét értékbiztosítva kérje!

Jelenlegi ára: 4 450 Ft
Az aukció vége: 2018-06-14 23:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése