2016. december 29., csütörtök

12v DC mini Jel erősítő és betáp RGB LED szalagokhoz - Jelenlegi ára: 450 Ft

5-10 métert meghaladó LED szalagok esetében szükség van jelerősítésre illetve párhuzamosan feszültség betáplálására, azaz a sobakötött 5 méteres szalagok közé szükség van ilyen jelerősítők bekötésére.
Jellemzők:
 
mini rgb led jelerősítő
működési feszültség
DC12-24V
csatorna száma RGB
3 channel
max áramerősség
6A
méret
42*13*3MM
csatlakozás
közös  anode
max terhelhetőség
12V72W, 24V72W
 
Csak az licitáljon aki komolyan is gondolja, mert a vevő hibájából történő átvétel elmaradása esetén negatív értékelést adok!!!
Ellentétben a hasonló termékeket ajánló eladókkal  az általam  meghírdetett termékekből kisebb -nagyobb készlettel rendelkezem, azok,   azonnal átvehetőek, nem kell heteket várni rájuk. Azonban nálam is elfordulhatnak  készlethiányok, mivel LED-es termékek tervezésével és beépítésével is foglalkozom mint kivitelező, ezáltal a termékeket máshol is értékesítem. A kellemetlenségek elkerülése végett,   javaslom vásárlás előtt érdeklődjön a rendelkezésre álló készletek után, mert azok folyamatosan változnak. Ha kérdése lenne bátran kérdezzen az ingyen van : ). A LED-es világítások terén  több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezem, egyedi elképzelések megvalósításában is tudok segíteni. Egyéb LED-ekkel kapcsolatos alkatrészek beszerzése sem jelent számomra akadályt
Köszönöm!
A megvásárolt termékeket, személyesen, postán, esetleg futárszolgálat révén tudom átadni.
Budapesti átvétel is megoldható!
Kérem tekintse meg további elektronikai  és saját tervezésű, kivitelezésű LED-es  termékeimet!


Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2017-01-19 09:26 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése