2016. június 26., vasárnap

Ilcsi ROZI szérum 35 ml Bontatlan új - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


ILCSI natúrkozmetikum
 
Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.
Az Ilcsi kozmetikumai széles választékát azoknak ajánlja, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben.
 
ROZI szérum
 
Kiszerelés: Bontatlan gyári kiszerelés 35 ml
A fotón a gyári kiszerelés látható!
 
Kérhető még :
10 ml is kimérve
Érzékeny, rozáceás, szeboreás, allergiára hajlamos bőrre
Nyugtató, pórusösszehúzó, hidratáló, érösszehúzó
Ezt a könnyen felszívódó C-vitaminban gazdag gélt az érzékeny, rozáceára, allergiára hajlamos bőrűek számára állítjuk össze, legfontosabb alkotóeleme a csipkebogyó. Garantáltan normalizálja, nyugtatja és hi dratálja a bőrt, mert hatóanyagai eljutnak a szaru- és a hámsejtek közé is. Használjuk tisztító kezelés után a bőr állapotának megfelelő zselével kombinálva.
Az AHA-s biológiai hámlasztó peeling és az Esemény előtti pakolás kúraszerű használatakor, a peeling után mindig simítsuk át a bőrt a Rozi liposzómás géllel. Otthoni használatra a bőrtípusnak megfelelő krém alá, nyáron a krém helyettesítésére, valamint férfiaknak borotválkozás utáni bőrnyugtatásra javasoljuk.
Növényi hatóanyagai:
csipkebogyó, borsmentaola
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Postázom, melynek díja a vevőt terheli. Előre utalás után adok föl mindent, utánvéttel semmit nem küldök.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2016-07-17 09:27 . Ilcsi ROZI szérum 35 ml Bontatlan új - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése