2016. június 30., csütörtök

Digitális hőmérő + páratartalom mérő! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Digitális hőmérő páratartalom mérővel, akár már 1 Ft-ért a Vatera piacterén.
A termék jellemzői:
Fekete vagy fehér színben választható, -50 - +70 celsius illetve 10%-99% közötti mérési tartomány, +- 1 fok közötti eltérés a valós hőmérsékleti értéktől, +-5 % eltérés a valós páratartalomtól, vezeték nélküli, 2 db LR44 típusú elemmel működik, melyek nem tartoznak a csomaghoz, Mérete: 48x30x16 mm.
Azzal, hogy licitál a termékre, elfogadja a következő feltételeket:
Szerencsés licitálás esetén valóban megvehető 1 Ft-ért a hőmérő, ebben az esetben csak a postai szállítás díját (850 Ft) szükséges fizetni.
Amennyiben több hőmérőt szeretne vásárolni, ez természetesen lehetséges, de a további termékek ára 790 Ft/db. Ezen igényét elegendő a licit lejárta után jelezni.
Ez a rendelés egyetlen másik aukciómmal sem vonható össze egy szállításban, mert a hőm érő külföldi értékesítőtől érkezik, egyenesen az Ön címére.
A külföldi beszállítás miatt a postától függően a kézbesítés ideje 20-30 munkanap között változik. A szállítási határiő a rendelés ellenértékének számlámra érkezésétől értendő. Kérem, ezeket figyelembe véve, csak az licitáljon, aki kivárja a megjelölt határidőt!
Köszönöm figyelmét! Sikeres licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-07-01 23:18 . Digitális hőmérő + páratartalom mérő! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése