2015. október 30., péntek

Lego Star Wars 8038 The Battle of Endor GYÁRI ÚJ!! - Jelenlegi ára: 68 000 Ft

Lego Star Wars 8083 The Battle Of Endor, GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!! Magánszemélytől, gyűjtőtől, legóritkaság eladó, SZOMBAT-VASÁRNAP is átvehető!
Ez egy exkluzív, a Star Wars legók 10. évfordulójára, 2009! -ben kiadott óriásdobozos (58x38x8, 4 cm) készlet, gyönyörű dobozban, gyári állapotban -lásd a fényképeken- mintha most venné üzletben, bár hivatalos forgalomban, játékboltokban, már rég nem kapható.  
A doboz tartalmaz 12!!! darab SW figurát felfegyverezve:  R2-D2, Chewbacca, Han Solo, Princess Leia, 2db Rebel Commando, Paploo, Wicket, Chief Chirpa, 2 db Biker Scout, és Imperial Trooper.
Ezen kívül a készletben talál még egy AT-ST birodalmi kétlábú lépegetőt, két speeder bike-ot, egy ewok kőhajítót, egy ewok "sárkányrepülőt" és a filmben az Endor bolygón játszódó csatajelenetben szereplő, pajzsgenerátor bejáratot, mindenféle zölddel, kütyükkel. Az teljesen! berendezett épület hátulról kinyitható kétfelé, így teljes mértékben hozzá lehet férni a belsejéhez játék közben.  
Fantasztikus látványvilágú, nagyon jól játszható készlet a sok figura miatt, ezért és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
Kitűnő ajándékötlet, ajánlom minden Star Wars rajongónak, gyerekeknek és a Nekik ajándékot keresőknek!
Gyűjtőknek, különlegességet keresőknek kifejezetten ajánlom, már csak az állapota miatt is, ráadásul a jubileumi pecsét mellett (3. kép) az eredeti, legelső, "kézzel rajzolt" Star Wars legók logójával (8. kép) lett kiadva (ami a mai napig a legjópofább szerintem), amely már a 4 számjegyű katalógusszámok idejében is kuriózum volt.
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel a budapesti Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. )! , ill. Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) lehetséges. Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján taláható galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 68 000 Ft
Az aukció vége: 2015-11-20 23:47 . Lego Star Wars 8038 The Battle of Endor GYÁRI ÚJ!! - Jelenlegi ára: 68 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése