2015. október 30., péntek

Lego Marvel 76017 Amerika kapitány vs. Hydra - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Eladásra kínálom a képen látható, bontatlan állapotú Lego Marvel Super Heroes 76017: Amerika kapitány Hydra ellen készletet, a képen látható minőségben.
A gonosz Vörös Koponya megszerezte a kozmikus kockát és káoszt hoz a világra a robusztus Hydra terepjáróján, amelyen működő kerékfelfüggesztés, forgatható lövegtorony és két, pöccintésre induló rakéta található. Ugorj fel a motorkerékpárra, és versenyezz Amerika kapitánnyal, hogy ki ér először a helyszínre! Vajon le tudja fegyverezni áthatolhatatlan pajzsával és vissza tudja szerezni a kozmikus kockát? A csomagban 3 minifigurát, és válogatott kiegészítőket találsz: Amerika kapitány, Vörös Koponya és egy Hydra csatlós.  
A doboz bontatlan, hibátlan állapotú, nincs behorpadva vagy elszakadva, ha bármilyen hiba felmerülne, azt mindig igyekszem a termékleírásban tisztázni.  Személyesen Budapest XI. kerületében, illetve a ! belvárosban vehető át, előre egyeztetett időpontban és helyen. Előre utalás esetén ajánlottan tudom postázni, illetve Vaterafutárral küldeni, melynek költségét a vevő állja, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. Kérdezz nyugodtan, minden kérdésre szívesen válaszolok.
 
Nézd meg a többi termékemet is, sok más Lego apróságot is árulok!
Több termék vásárlása esetén elengedek a postaköltségből!


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2015-11-20 20:40 . Lego Marvel 76017 Amerika kapitány vs. Hydra - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése