2022. december 17., szombat

Nippon Marathon (PC - Steam elektronikus játék licensz) - Jelenlegi ára: 1 720 Ft

San! Ni! Ichi! Hajime!!! Feszítsd meg az izmaidat, és indulj el Japán végső maratonjára egy tomboló rongybabaparti többjátékos versenyzőben, ahol bármi megtörténhet. Gáthordók, előzzük meg Shiba Inut, és merüljünk ki a kerékpárok ösvényeiből ? miközben gyümölcsöt hordunk ellenfeleinken, és vízesések fölött bizonytalanul egyensúlyozott deszkákon rohanunk ? egy valószerűtlen élményben, amelyet el kell játszani, hogy elhiggyük. Jellemzők Négyjátékos drop-in/drop-out őrület! Az egyedüli játék támogatott, de ragadj meg akár négy padot, és élvezd a játék legnagyobb maratonjának rendkívüli ostobaságát. Fürdőszobaszünetre van szüksége, hogy ananászlevet lemoshasson a nyakörvéről? Véletlenszerű gyalogos elhalad a kanapéja mellett, és játszani szeretne? Bármi legyen is az oka, ugorjon be és szálljon ki a végső buliért! Tapasztaljon meg rengeteg meglepetést egy egész Japánban zajló versenyen! Kelje át Nippon földjét a nyüzsgő városi utcákon, szűk régi utcákon, nyüzsgő piacokon, hegytetői szentélyeken és még egy golyósvonat tetején is átívelő kreatív szinteken! Soha nem tudhatod, mi lesz ezután a Nippon Maratonon. Talán talál időt egy rögtönzött játékgépes szórakozásra? Lehet, hogy egy híradó beszáll, hogy interjút készítsen veled a versenypályán? A fenébe, bármi lehetséges? Kiterjedt történet mód bizarr szereplőgárdával! Mássz fel a ranglétrán újonc futóból a maratoni mesterré. Tapasztalja meg J DARWIN homárember, Elizabeth Nishibori narválrajongó, Zenbei ? XEN BAE? tengerész nagybácsi és Snuguru Maestro, a randevúzási iroda tulajdonosának történeteit, miközben felfedi a Nippon Maraton mögött játszó láthatatlan erők árnyas titkait. Meg tudod győzni a visszatérő tízszeres bajnok Handsome Hazukit és cimboráit? Lazítson néhány partijátékkal! Vannak, akik szeretik a madárlesést. Vannak, akik szeretik a lusta vasárnap délutáni autózást. Vannak, akik szeretnek bedobni magukat egy kocsiba, és fejjel előre beleütköznek emberméretű tekecsapokba! Állítsa be a bevásárlókocsi pozícióját, ugorjon egyet, ránduljon meg, miközben véletlenszerű veszélyforrások felé rohan, és imádkozzon, hogy ne kerüljön a sürgősségi osztályra. Elsajátította a Törökországot a bowlingban? Akkor vedd fel a HOMÁR kesztyűt! Egy bizonytalanul szűk, véletlenszerűen generált támadási tanfolyam. Lengő kalapácsok, pneumatikus bokszkesztyűk és dühös amerikai futballisták összeesküdnek, hogy belecsapjanak az italba!
San! Ni! Ichi! Hajime!!! Feszítsd meg az izmaidat, és indulj el Japán végső maratonjára egy tomboló rongybabaparti többjátékos versenyzőben, ahol bármi megtörténhet. Gáthordók, előzzük meg Shiba Inut, és merüljünk ki a kerékpárok ösvényeiből ? miközben gyümölcsöt hordunk ellenfeleinken, és vízesések fölött bizonytalanul egyensúlyozott deszkákon rohanunk ? egy valószerűtlen élményben, amelyet el kell játszani, hogy elhiggyük. Jellemzők
Négyjátékos drop-in/drop-out őrület!
Az egyedüli játék támogatott, de ragadj meg akár négy padot, és élvezd a játék legnagyobb maratonjának rendkívüli ostobaságát. Fürdőszobaszünetre van szüksége, hogy ananászlevet lemoshasson a nyakörvéről? Véletlenszerű gyalogos elhalad a kanapéja mellett, és játszani szeretne? Bármi legyen is az oka, ugorjon be és szálljon ki a végső buliért!
Tapasztaljon meg rengeteg meglepetést egy egész Japánban zajló versenyen!
Kelje át Nippon földjét a nyüzsgő városi utcákon, szűk régi utcákon, nyüzsgő piacokon, hegytetői szentélyeken és még egy golyósvonat tetején is átívelő kreatív szinteken! Soha nem tudhatod, mi lesz ezután a Nippon Maratonon. Talán talál időt egy rögtönzött játékgépes szórakozásra? Lehet, hogy egy híradó beszáll, hogy interjút készítsen veled a versenypályán? A fenébe, bármi lehetséges?
Kiterjedt történet mód bizarr szereplőgárdával!
Mássz fel a ranglétrán újonc futóból a maratoni mesterré. Tapasztalja meg J DARWIN homárember, Elizabeth Nishibori narválrajongó, Zenbei ? XEN BAE? tengerész nagybácsi és Snuguru Maestro, a randevúzási iroda tulajdonosának történeteit, miközben felfedi a Nippon Maraton mögött játszó láthatatlan erők árnyas titkait. Meg tudod győzni a visszatérő tízszeres bajnok Handsome Hazukit és cimboráit?
Lazítson néhány partijátékkal!
Vannak, akik szeretik a madárlesést. Vannak, akik szeretik a lusta vasárnap délutáni autózást. Vannak, akik szeretnek bedobni magukat egy kocsiba, és fejjel előre beleütköznek emberméretű tekecsapokba! Állítsa be a bevásárlókocsi pozícióját, ugorjon egyet, ránduljon meg, miközben véletlenszerű veszélyforrások felé rohan, és imádkozzon, hogy ne kerüljön a sürgősségi osztályra. Elsajátította a Törökországot a bowlingban? Akkor vedd fel a HOMÁR kesztyűt! Egy bizonytalanul szűk, véletlenszerűen generált támadási tanfolyam. Lengő kalapácsok, pneumatikus bokszkesztyűk és dühös amerikai futballisták összeesküdnek, hogy belecsapjanak az italba!


Jelenlegi ára: 1 720 Ft
Az aukció vége: 2022-12-18 01:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése