2021. december 1., szerda

Szvjatoszlav Richter Magyarországon - Papp Márta - Jelenlegi ára: 400 Ft

Szvjatoszlav Richter Magyarországon - Papp Márta
Aligha érhette volna nagyobb szerencse a magyar zenebarátokat, mint hogy Szvjatoszlav Richter megszerette közönségünket, s évenként, kétévenként visszatér hozzánk. Így azután észlelhetjük, amint pályája egyre fantasztikusabb magasságokba ível, érzékeljük, amint az emberi szellem a végtelent ostromolja, közvetlenül megfigyelhetjük a muzsikus zsenit, a század második felének alighanem legnagyobb muzsikus jelenségét.
(Kroó György)
A jelenség, amelyet összefoglaló néven Szvjatoszlav Richternek mondunk, felülmúlhatatlan, de főként kimeríthetetlen, ezerarcú és megfoghatatlan...
(Pernye András)
Ha az ember néhány évig nem hallotta, emléke valósággal legendává szublimálódik. S ha azután megint eljön, megint játszik - oda a legenda, és valami egyszeri, teljesen lenyűgöző, elementáris, felemelő csodában van részünk... Az ötvenes évek óta hangversenyre járó magyar közönség senki mástól nem kapta meg ilyen intenzitással a koncertpódiumon az újjáteremtés, a hasonlíthatatlan kínok és gyönyörűségek közötti genezis, az interpretálás valóban kongeniális, döbbenetes alkotói élményét, mint Szvjatoszlav Richtertől.
(Hamburger Klára)
Borító tervezők: Juhász Miklós
Kiadó: AKKORD ZENEI KIADÓ KFT
Kiadás éve: 2001
Nyomda: Akaprint Nyomdaipari Kft.
ISBN: 9639255076
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 248
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 16. 00cm, Magasság: 23. 50cm
Állapot: Jó
Megjegyzés: A CD-melléklete hiányzik.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**35225428**)]

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2021-12-02 06:59 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése