2021. október 30., szombat

YAMAHA KX130 KAZETTÁS DECK ELADÓ ! - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

YAMAHA KX130 KAZETTÁS DECK ELADÓ TELJESEN ÚJRASZÍJAZOTT ÁLLAPOTBAN ÚJSZERŰ GÖRGŐ FEJ ÁLLAPOTTAL! CSODÁLATOS HANGJA VAN! DE EZ LÁTSZIK SPECIFIKÁCIÓJÁN!
Gyártó:  Yamaha
Típus: KX-130
Típus: Single
Építés évei: 1989– 1990
Készült:
Szín: ezüst, fekete
Távirányító: nem
Energiafogyasztás:
Méretek: 435 mm × 112 mm × 273 mm (W × H × D)
Súly: 4 kg
Eredeti ár kb.: 300 DM
Kapcsolatok
Bemenetek száma:
vonal
Kimenetek száma:
vonal
fejhallgató
Előírások
Hangfejek: 2
Motorok: 1
Szinkronizációs ingadozások: ± 0, 08 %/0, 15 % WRMS/DIN
Szalagtípusok: I., II., IV. típus
frekvenciaválasz
IV. típus: 20– 18 000 Hz
Harmonikus torzítás: 1 %
Jel-zaj távolság: >60 dB
Dolby: B/C
 
Kedves Vásárlóim!
A SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG MINDIG ADOTT, ÉS TELJESKÖRŰ TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
VÁLTOZTAK AZ MPL ÁRAK! 10kg ig 2870-Ft ! 20-kg ig 3999-Ft.
HA TÖBB TERMÉKET VÁSÁROLSZ ÉS EZEKNEK EGYÜTTES ÉRTÉKE MEGHALADJA AZ 50 000-Ft OT, ÉS NEM HALADJA MEG A 20Kg SÚLYT INGYENES A SZÁLLÍTÁS
HA VAN KÖZELEDBEN Pick-pack pont azzal is kalkulálhatsz készülék sérülékenységét figyelembe véve! - 1490-1990-Ft ! Max 20 kg / csomag!
A KÉPEKEN ÉS VIDEÓN LÁTHATÓ ÁLLAPOTU! EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN FOGOD MEGKAPNI GONDOS CSOMAGOLÁSBAN A VÁSÁROLT TERMÉKET ! ILL SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL TELJES TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
Kérem mindenki megértését a következőkben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat  
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok!  
- E-mailben is adja meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelő, vagy hibás cím megadásból eredő hátrányok, károk a vevőt terhelik!  
- Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailben küldött és megnevezett számlára megérkezett.
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Viszont Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható, ha megfelelő szállítási módot választottál,   ” pl törékeny”! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Licites termékeimnél, érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, kivel és hogy kéri, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Alaposan becsomagolva küldőm!
Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!  
A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált, elolvasta, megértette, és magára nézve kötelező érvényűnek elismeri a fenti licitálási feltételeket!
A "Licitálok" gomb lenyomásával, A Polgári Törvénykönyv szerinti vételi ajánlatot tesz! (egy szerződést ír alá! ) Csak abban az esetben kattintson rá, ha eleget tud tenni a vásárlási kötelezettségnek!


Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2021-10-30 13:52 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése