2021. szeptember 30., csütörtök

Berill karkötő (1087) - Jelenlegi ára: 3 900 Ft


Berill karkötő rugalmas damilra fűzve.
Normál méret
Az ékszer természetes ásványból készült.
Berill
Jellegzetességei: A berill megtanít arra hogy, csak azt tegyük meg, amit valóban szükséges. Ez az a kő, amelyik segít megbirkózni a stresszel teli élettel és a felesleges terhekkel. Lehetővé teszi, hogy az elvégzendő feladatunknak megfelelően kapjunk útmutatást. A tisztaságot jelképezi. Támogatást nyújt a lehetőségek kiaknázásához, és kitűnően használhatjuk kristályból való jósláshoz, illetve gyakran készítenek belőle kristálygömböt. Megnyitja és aktiválja a korona- és napfonatcsakrát.
Pszichológiailag: a berill fokozza a bátorságot, oldja a stresszt és megnyugtatja az elmét.
Mentalisan: annak a képességének köszönhetően, hogy kiszűri a figyelemelterelő történéseket és csökkenti a bennünket érő szélsőséges hatásokat, hozzájárul a pozitív szemléletmód kialakulásához. Csökkenti a szőrszálhasogatásra való hajlamot és az aggódást.
Érzelmileg: a berill feléleszti a szerelmet azokban, akik házasok, de már eltompultak az egymás iránti érzelmeik.
Gyógyhatása: A berill serkenti a kiválasztás szerveit, erősíti a légzési és a keringési rendszert, fokozza a méreg- és a szennyező anyagokkal szembeni ellenállást. Jótékonyan hat a májra, a szívre, a gyomorra és a gerincoszlopra, ellensúlyozza a megrázkódtatás következményeit. Megnyugtató hatású kő. Elixírként a torokfertőzések kezelésére használják.
Alkalmazása: Tegyük a megfelelő testrészre, vagy használjuk kristályból való jósláshoz!
Különleges színek: az általános jellegzetességek mellett a következő színeknek egyedi tulajdonságaik is vannak:
Arany berill: A jósok köve és szertartásokhoz használják. Hatékonnyá teszi a kristályból való jóslást, bármilyen természetű mágiát. Fokozza a tisztaságot, a kezdeményező képességet, függetlenségre tanít; növeli az akaraterőt, hogy sikerre vigyük elképzeléseinket, és azt a képességet, hogy élni tudjunk az adódó lehetőségekkel. Megnyitja a korona- és a napfonat csakrát.
Morganit: (rózsaszín berill) Vonzza és életben tartja a szerelmet. Szeretettel hatja át a gondolatainkat és cselekedeteinket, valamint teret enged annak, hogy élvezzük az életet és szeressünk élni. Mint rózsaszín kő, aktiválja és tisztítja a szívcsakrát; csillapítja a stresszt az életünkben, jótékonyan hat az idegrendszerre. Segít abban, hogy minden helyzetben felismerjük a menekülési útvonalakat, a szemellenzős gondolkodásmódot és az önzést, amely blokkolja a spirituális fejlődés. Tudatosítja bennünk a lélek eddig elhanyagolt szükségleteit. A morganit ugyancsak felhívja a figyelmet a beteljesületlen érzelmi vágyakra és a ki nem fejezett érzésekre. Hatékonyan szétosztja a gyógyulással és az átalakulással szembeni tudatos vagy tudatalatti ellenállást. Véget vet annak, hogy örökös áldozatnak tekintsük magunkat, valamint megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet és a gyógyulás befogadására. Megszilárdítja az érzelmi testet, amíg a pszichoszomatikus változások lezajlanak. Gyógyító hatását a stressz és az azzal összefüggő betegségek kezelésére használják. Oxigénnel látja el a sejteket és újjá alakítja azokat; jótékonyan hat a tuberkulózisra, az asztmára, a szív problémákra, a szédülésre, az impotenciára, a tüdő blokkjaira, valamint a tágulásra.
Bixbit: (vörös berill) Megnyitja és energiával tölti fel az alapcsakrákat.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Nagyon fontos! Kérem, sose utaljon a díjbekérő levelem elolvasása előtt, mert a szállítás sok esetben olcsóbb, mint amit a rendszer összesítésben megad.
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2021-10-01 02:54 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése