2021. augusztus 30., hétfő

Red Malay Prémium Őrölt Kratom (Mitragyna speciosa) 100g - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Prémium indonéz Red Malay kratom őrlemény. A természetben vadon nőtt növényekről szüretelt, válogatott, teljesen növényvédőszer mentes termék. Csak a teljesen kifejlett levelek kerültek feldolgozásra, hogy biztosított legyen a magas és széles spektrumú alkaloid tartalom.
Más, gyenge minőségű kratomtermékekkel ellentétben ebben az őrleményben csak a teljesen egészséges, kifejlett, de nem túlérett, élő leveleket használták fel, amik garantáltan penészmentesek, gombamentesek és rovarmentesek. A prémium jelző nem ócska marketingfogás, ez tényleg az elérhető legjobb és legtisztább kratomok közül való a piacon.
A feldolgozás során a szárítás minden adag előtt sterilizált szárítókban történik. Az őrlés során a professzionális FDA-engedélyezett őrlőgépek sokkal finomabbá őrlik a szárított leveleket, mint amihez máshol hozzászokhattál. Az apróbb részecskék miatt sokkal nagyobb arányban tudnak kioldódni az alkaloidok, így ahol fogyasztják, kevesebb is elég ugyanahhoz a hatáshoz.
Korlátozott ideig bevezető áron juthatsz hozzá az országban a legolcsóbban ehhez a valóban prémium minőségű kratomhoz.
A magyarországi jogszabályok alapján a termék csak bontanikai vagy analitikai célokra forgalmazható. Nem emberi fogyasztásra. Botanikai, analitikai célokra vagy herbáriumi gyűjteményben használható.


Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2021-08-30 17:38 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése