2021. április 28., szerda

Pronomic PH15A Aktív hangfal 15" 350W - Jelenlegi ára: 32 490 Ft


Aktív PA hangszórórendszer
Beépített USB / SD / Bluetooth MP3 lejátszó
Teljesítmény: 200 W RMS / 350 W csúcs
15 "-es mélysugárzó, 34 mm-es magas frekvenciájú meghajtó
3 fogantyú
Impedancia: 8 ohm
Frekvenciatartomány: 40-17 000 Hz
Érzékenység (1W / 1m): 97dB (+/- 2dB)
Csatlakozások: 6, 3 mm-es bemenet, XLR mikrofon bemenet, 3, 5 mm-es csatlakozó AUX bemenet, cinch vonali bemenet, XLR vonal bemenet, XLR keverés
Fekete műanyag tok Fém rács elöl
Állvány csatlakozó rögzítőcsavarral
Méretek (Sz xHxM): 440 x 345 x 690 mm
Súlya: ~ 20 kg
Utánvéttel nem küldöm.
A termék sérülékeny, ezért a személyes átvételt ajánlom. Postázni kizárólag biztosítva tudom, ez természetesen feláras (dupla költség)! Utánvéttel nem küldöm.
Aktív PA hangfal, USB / SD / Bluetooth és MP3 lejátszóval! A Pronomic PH15A készüléket álló és mozgó színpadszerkezetekhez tervezték beltéri és kültéri területeken. A 15 hüvelykes (38 cm) basszus hangszóróval, a beépített 1, 35 hüvelykes (3, 4 cm) hangszóróval és a 350 W (csúcs) teljesítményével a közepes méretű események hangosítása sem jelent problémát. A PH15A fejlesztői egy kicsit tovább gondolkodtak. Mindössze 14, 6 kg könnyű tömegével, az alsó rész gördülő görgőivel és összesen 3 fogantyúval a hangszóró jelentős mobilitási előnyt kínál a korábban használt műanyag hangszórókhoz képest. A PA doboz néhány különleges funkcióval Különleges tulajdonságként a PH15A beépített USB / SD / Bluetooth® médialejátszót kínál, amellyel az MP3 zeneszámokat közvetlenül a beépített USB / SD interfészek vagy a Bluetooth® -n keresztül csatlakoztatott lejátszó eszközön keresztül lehet lejátszani (mobiltelefon) , Tablet, MP3 lejátszó) lejátszható. Az egyszerű kezelési parancsok, például az indítás / leállítás, a szünet és az átugrás, valamint a hangerő-szabályozás és az ismétlés funkció a világosan elrendezett felületen keresztül érhetőek el. A mappa navigációját megkönnyíti egy kis LCD kijelző. A PH15A bemeneti része maximális rugalmasságot kínál: A doboz vonali bemenettel (XLR / Cinch) rendelkezik a keverőből, CD / MP3 lejátszóból vagy vonalszintű eszközökből (billentyűzetek, elektromos zongorák stb. ) Érkező jelekhez. . ) és egy mikrofon bemenettel (XLR / aljzat) a dinamikus mikrofon közvetlen csatlakoztatásához. Mindkét bemenet hangereje külön vezérelhető. A hangszórónak van egy 2 sávos ekvalizer is (magas / alacsony). A PH15A kimenetet (XLR / jack) kínál egy további aktív doboz vagy monitor csatlakoztatásához. Például egy doboz csatlakoztatható egy okostelefonhoz Bluetooth-on, további mikrofon csatlakoztatható, és az összjel továbbítható a második dobozba. Rugalmas és robusztus Természetesen a hangszóró állva vagy fekve is használható. Tehát nincs akadálya annak, hogy monitorként használjuk. A karimabetétnek köszönhetően a hangszóró a hagyományos hangszóró-állványra is felszerelhető. A robusztus ABS ház megvédi a dobozt a fizikai behatásoktól. A PH15A ezért különösen alkalmas kültéri alkalmazásokhoz. A bevált csatlakozások (6, 3 mm-es bemenet, XLR mikrofon bemenet, 3, 5 mm-es csatlakozó AUX bemenet, cinch vonali bemenet, XLR vonal bemenet, XLR keverés ki) biztosítják a megfelelő csatlakoztatást a külső csatlakozással.


Jelenlegi ára: 32 490 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 23:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése