2020. november 25., szerda

TOKYO kis éjjeliszekrény - Ferrara Tölgy / Finom Barna - JOBBOS - Jelenlegi ára: 7 600 Ft


Elegáns éjjeliszekrény összeszerelt kivitelben, 18 mm-es bútorlapból, műanyag lábbal és csúszótalppal szerelve.
A bútor élzárása 0, 5 mm-es ABS fóliával, hátlemeze pedig 3 mm-es HDF lapból készült.
Az ár 1 darab éjjeliszekrényre érvényes!
Szélesség: 30, 5 cm
Magasság: 50, 5 cm
Mélység: 32 cm
Kivitel: összeszereltTisztelt Internetes Megrendelőnk!
A vásárláskor Ön minden esetben SZÁMLÁT fog kapni és a hatályos jogszabályok értelmében GARANCIÁT is vállalunk!
A megrendelést követően 10% előleget kell átutalással kiegyenlítenie, amelyről SZÁMLA FOG KÉSZÜLNI! A különbözetet az átvételkor készpénzben tudja rendezni, ekkor készhez fogja kapni a VÉGSZÁMLÁT is. Az átutaláshoz szükséges bankszámla számunkat a rendelési folyamat elindulását követően az Előlegbekérő e-mail üzenetben el fogjuk küldeni Önnek. Az előleg befizetése nélkül nem indítjuk a kiszállítást!
Ha Ön igényli, akkor a termékeket ORSZÁGOSAN minden településre kapuig házhoz szállítjuk. A szállítási költség összegét a terméklapon "Szállítási és garanciális feltételek" fülön találja meg.
A készleten lévő termékek esetében a szállítások munkanapokon és gyűjtőfuvarral történnek, a szállítási időpont 2 munkanappal korábban egyeztetésre kerül majd.
13 + 1 ok amiért érdemes minket választani!
- Nálunk KÉNYELMESEN, ONLINE vásárolhat, és a karcagi partner áruházunkban személyesen is megtekintheti egyes bútorainkat.
- NÁLUNK MEGGONDOLHATJA MAGÁT. Ha nem elégedett termékünkkel az Elállási Jog feltételei alapján 14 NAPON BELÜL visszaküldheti, és visszakapja az árát!
- MEGBÍZHATÓSÁGUNKAT mi sem bizonyítja jobban, minthogy már több mint 19 ÉVE állunk Vásárlóink rendelkezésére.
- SZÉLES VÁLASZTÉKUNKBÓL több ezer termék közül választhat egyszerűen, néhány kattintással.
- ALACSONY ÁRAINK mellett termékeink jelentős része KÉSZLETRŐL rendelhető, így minimális a várakozási idő, és hamarabb élvezheti az új bútor nyújtotta örömöket otthonában.
- ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁST vállalunk MINDEN TELEPÜLÉSRE, ELŐRE MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN, így biztosítva a szakszerű szállítást.
- Termékeinkre minden esetben GARANCIÁT vállalunk.
- Webáruházunk SZAKMAILAG FELKÉSZÜLT ÜGYFÉLSZOLGÁLATTAL áll rendelkezésére.
- Cégünk által forgalmazott bútorok mindegyike nagy múltú HAZAI és külföldi bútorgyártók termékei.
- A tervezés és a gyártás során figyelembe vesszük a VÁSÁRLÓI IGÉNYEKET, nagy hangsúlyt fektetünk az ERGONÓMIÁRA és a PRAKTIKUSSÁGRA, ennek köszönhetően megelégedett vásárlóink hosszú éveken át használhatják a nálunk megvásárolt termékeket.
- A szakszerű házhozszállítás során KÖRNYEZETKÍMÉLŐ, újrahasznosítható csomagolóanyagokat használunk, ezzel egyszerre óvjuk a bútorokat és a környezetet egyaránt.
- A házhozszállítást saját TEHERAUTÓ FLOTTÁNKKAL végezzük, így garantáltan időben érkezik meg termékünk az Ön által meghatározott helyre.
- Szükség esetén ONLINE HITELIGÉNYLÉST biztosítunk.
- PLUSZ EGY! Ha nem talált igényeinek megfelelő bútort, kérjük jelezze felénk. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Rendelését ezúton is köszönjük!

Jelenlegi ára: 7 600 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 15:18 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése