2020. október 26., hétfő

MODERN MENNYORSZÁG - 5 nap múlva meghódítasz! - Jelenlegi ára: 2 952 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1744654
L. M. ADRIAN
MODERN MENNYORSZÁG - 5 nap múlva meghódítasz!
Mona, az egyedülálló londoni tolmácsnő, elakadt élete újrakezdésében, mert úgy érzi, manapság a férfiakból kiveszett a hódító.
Egy nap, alighogy megérkezik rejtélyes fordítási helyszínére, a doveri fehér sziklákhoz, titokzatos üzenetet kap inkognitóba burkolózó megbízójától, Domina Felicitastól.
A szálak az angol arisztokrácia néhány ősi családjához vezetnek, ahol egy rendkívüli szerelmi nyomozásra kérik fel őket. Mona úgy dönt, az idős hölggyel együtt beleveti magát a különleges ügybe. Így hamarosan a híres Velencei Karneválra és Korfu szigetére kell utaznia, ahol semmi sem az, mint aminek látszik.
Olyan kaland veszi kezdetét, ami 5 nap alatt gyökeresen megváltoztatja a lány életét. Amikor egy váratlan fordulat miatt a küldetés sikere veszélybe kerül, Monának kell megmentenie a helyzetet: meg kell találnia a megoldást jelentő Modern Mennyországot.
A tét nem kevés. Nemcsak a nemesi család, hanem a saját, és az egész emberiség boldogsága forog kockán. Ha sikerrel jár, egyetlen nő sem lesz többé magányos, mert bármelyik férfiből ki tudja hozni a Hódítót.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 952 Ft
Az aukció vége: 2020-10-27 08:34 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése