2020. szeptember 26., szombat

Coccolino Creations Tiare Flower & Red Fruits öblítőkoncentrátum 1680 ml 67 mosás - Jelenlegi ára: 1 379 Ft

A Coccolino Creations Tiare Flower & Red Fruits öblítőkoncentrátum az egzotikus tiara virág és a fekete szeder illatának édes, nőies kombinációja,  ami most még több frissességgel tölt fel*.  
puhaságot és frissességet kölcsönöz a ruháknak
száradást könnyítő hatású
megkönnyíti a vasalást
segít megőrizni a ruhák színét
antisztatikus hatású
csodás illatot nyújt a mosás után és használat közben is az illatkapszulákat tartalmazó úgynevezett illatfelszabadító formulának köszönhetően (Az öblítőben lévő mikroméretű illatkapszulák a ruhákra rakódnak öblítés közben és széttöredeznek mozgás vagy dörzsölés hatására, így a Coccolino öblítőkoncentrátumok fokozatosan engedik ki illatukat és minden ruhaanyagon intenzív illatélményt biztosítanak. )
az 1680 ml-es kiszerelés 67 mosásra elegendő
*a korábbi 1900 ml-es kiszereléshez képest
A Coccolino Creations exkluzív termékvonalat a parfüm illatok kedvelői számára készítették. A Coccolino Creations eredeti illatait azok álmodtál, akik napi rendszerességgel készítik el a legjobb parfüm márkák illatait. Az összes Coccolino Creations illatkompozíció harmónikus és többdimenziós aromát kínál, amely minden szinten tartalmaz illatjegyeket, mint az igazi parfümök: fej-, szív-, és alap illatjegyek együttese adja az illatkompozíciót.
A leggyorsabban elpárolgó összetevők a fejillatok, ezek nyújtják az első benyomást ? könnyed, rendkívül illékony aromák, melyek hamar átadják helyüket a kompozíció legfontosabb illatjegyeinek, a szívillatoknak. Ezek azok az illatjegyek, melyek által egy parfüm besorolható egy-egy illatcsaládba (virágos, keleties, citrusos, fás, gyümölcsös, stb. ). Végül az alapillatok is érezhetővé válnak ? ezek lelassítják a könnyebb jegyek párolgását, és stabilitást kölcsönöznek nekik, ezek aromája érezhető a leghosszabban.
A szállítási díj a csomag súlya alapján kerül felszámításra:
0-3 kg 1399 Ft
3-5 kg 1499 Ft
5-10 kg 1699 Ft
15-20 kg 1999 Ft
Az átutalás előtt mindenképpen várd meg, amíg visszaigazoljuk, hogy az összes rendelt terméket összekészítettük! Ebben a levélben kapod meg a pontos szállítási díjat is.

Jelenlegi ára: 1 379 Ft
Az aukció vége: 2020-09-27 01:27 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése