2020. március 30., hétfő

ProInstrument UpDated AKKUS ELEKTROMOS PATKÁNYFOGÓ EGÉRFOGÓ + TÁPEGYSÉG EGÉRCSAPDA PATKÁNYCSAPDA 2év - Jelenlegi ára: 16

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
2 év GARANCIA ProInstrument UpDated AKKUS ELEKTROMOS PATKÁNYFOGÓ EGÉRFOGÓ + TÁPEGYSÉG AZONNAL ÖLŐ EGÉRCSAPDA PATKÁNYCSAPDA RÁGCSÁLÓIRTÓ 2 év GARANCIA ProInstrument Line, azonnal öl áramütéssel működő, 100%-os hatékonysággal. UPDATED TOVÁBBFEJLESZETT verzió : Megnövelt méret ( a nagyobb testű patkányok miatt), plussz hatásfok ( + 2 perc elektrosokk mivel a rágcsálók képesek újraindítani a szívüket),   visszajelzők, plussz 12db tartozékkal ( kesztyűk, zsákok) + hálózati tápegység a takarékosabb üzemeltetés érdekében ( a piacon lévő hasonló készülékek nem tartalmazzák ). Azonnal öl áramütéssel működő, 100%-os hatékonysággal. Kettős üzemmód, bárhol használható. Tartozék hálózati tápegységgel szállítjuk  ( legtöbb hasonló készüléknek a piacon, nem tartozéka) a takarékosabb üzemelés érdekében. A megnövelt méretű elektromos patkány és egérfogó csapda segítségével vegyszermentesen, gyorsan és biztonságosan likvidálhatja a nemkívánatos rágcsálókat. A készülék több ezer volt ( DC egyenáram ) elektromos nagyfeszültséggel öli meg az egereket, patkányokat. Használata biztonságos! VIDEO hatásbemutató a lap alján!!
A készülék TÜV/GS EU CE certifikációval rendelkezik. A készülék 4db hagyományos "c" típusú elemmel vagy akkuval működik, melyek nem tartozékai, illetve a takarékosabb üzemeltetés érdekében TARTOZÉK tápegységgel. A belehelyezett csalétek segítségével bevonzzuk a rágcsálót a csapda belsejébe, és a talprészen keresztül impulzus szerűen az állat nagyfeszültséget aktivál, az áramütés pedig elpusztítja a kártevőt 2-4 másodperc alatt. A csapda tetején egy kétszínű ( piros vagy zöld jelzés ) LED lámpa jelzi 24 órán keresztül villogással az üzemképességet, s átváltva a másik színre ha esemény történt. A kiürítésnél nem kerülünk kapcsolatba az elpusztult állattal, egy mozdulattal könnyen kiborítható belőle.
A csapdát célszerű a  falhoz közel elhelyezni, vagy egérlyukra ráfordítani, kültéren pedig fedett, (nedvesség ne érje) helyen alkalmazható. A csalogató hatás növelése érdekében a készülék bejárata elé és a belsejének a végébe csalikat ( javasolt mogyoróvajat kenni, ez az egyik legjobban csalogató illat és íz a rágcsálók számára ) helyezni. Így a rágcsáló teljes testével bemászik, ahogy látható a bemutató videokban, be is fog menni. És onnan már csak a kuka az utolsó állomása.
UPGRADE: NAGY EFFEKTÍV GYORS DC ÁRAMÜTÉS TECHNOLÓGIA: Nagyon érzékeny detektálással előállított technológia, azonnal aktiválja a csapdát, és biztosítja, hogy a patkányokat és minden más rágcsálót azonnal megöl. Hatékony a patkányoknál, egereknél, és más hasonló rágcsálóknál. Megnövelt méret. Tartozékok, stb
EGYSZERŰ MŰKÖDTETÉS: Helyezzen egy csalit ( pld mogyróvaj, illata nagyon csalogató hatásos a rágcsálók számára) a csapdába, egyszerűen dugja be a készüléket a mellékelt adapterrel vagy tegye be az elemeket / akkukat. A jelzőfény villog, jelezve, hogy a patkányt kiirtotta és ki kell dobni. Nincs vér és nincs rendetlenség, csak nyisd ki a csapdát és dobd az elhullt állatot a szemétbe.
HUMÁN ÖLÉS: A humánus gyilkolás 2-4 mp, szinte fájdalommentes a rágcsáló számára. Mivel a rágcsálók képesek újraindítani a szívüket, az elektrosokk 2 percig tart, hogy biztosítsa a 100% hatást.
BIZTONSÁG EZ az elektronikus egércsapda CE, FCC és ROHS biztonsági tanúsítványokat kapott.    
Jellemzők:
-Nagyfeszültségű áramütés elpusztítja a kártevő 2-4 másodpercen belül
-100% ölés hatékonyság, az állat nem szenved
-Gyors, biztonságos és megbízható
-Elemes / akkumulátoros működés ( nem tartozékai ) de hálózati tápegység adapter az tartozéka! A készüléktest DC6V-os tápellátású, kültéren is használható (nedvességtől védve) , a hálózati csatlakozó konnektorba dugható 230V tápegységét víztől óvni kell.
Megnövelt méret: kb 30 cm x 13 cm x 11 cm
Tartalom:
Egércsapda
Hálózati adapter
zsákok
kábel
VIDEO hatásbemutatók, így működik https: //www. youtube. com/watch? v=jcENjiE5c5g és https: //www. youtube. com/watch? time_continue=1&v=AFiOncnId-g
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-7 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 16 650 Ft
Az aukció vége: 2020-04-12 01:02 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése