2020. január 25., szombat

Locsoló tömlőre csatlakoztatható seprő (Water Broom Jet) - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Water Broom Jet multifunkciós magasnyomású seprű és felmosó
A Water Broom Jet multifunkciós magasnyomású seprű és felmosó innovatív megoldást jelent, ha eljött a ház körüli takarítás és a kerttisztítás ideje.
Az erőteljes vízsugár és a strapabíró sörték kombinációjának köszönhetően egy olyan hatékony tisztítóeszköz, amely időt és pénzt takarít meg Önnek, miközben segít otthona külterét tisztán és rendezetten tartani.
A Water Broom Jet multifunkciós magasnyomású seprű és felmosó használható hagyományos seprűként, nagynyomású mosóként és ablaktisztítóként.
Hatékonyan segít eltávolítani a normál szennyeződéseket, a vízfoltokat, a napsütés okozta károkat és a penészt a kültéri járólapokról, valamint az Ön járművéről, garázsáról, teraszáról és gyakorlatilag bármilyen kültéri felületről: kőről, tégláról, aszfaltról, márványról vagy betonról!
Nem csak egy egyszerű multifunkciós takarítóeszköz.
Egyszerre hatékony seprű vagy ablaktisztító, amely 140 cm-re kihúzható, praktikus teleszkópnyelével a legtávolabbi helyeket is eléri, miközben a szabályozható, erőteljes vízsugárral eltünteti a koszfoltokat, a szennyeződéseket és a törmelékeket, így segítve Önnek, hogy háza és kertje kifogástalanul tiszta legyen.
Kerti csapra csatlakoztatva a víz erejét is könnyen munkára foghatja.
Egyszerű és hatékony!
Hihetetlen de egyszerre képes súrolni, vizet permetezni vagy vízsugarat lövellni. Használatával sokkal könnyebbé válik a kert és a ház környékének tisztán tartása.
Tulajdonságok:
3 az 1-ben multifunkciós takarítóeszköz: seprű, magasnyomású mosó és ablaktisztító egyben
140 cm-es kihúzható, teleszkópos nyél
Szabályozható, erőteljes vízsugár
Csak egy normál locsolótömlőre kell csatlakoztatni


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2020-02-16 01:14 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése