2019. december 31., kedd

30X 30 CM OROSZLÁNOS RONGYI Utánvéttel is szállítók! 14/jel - Jelenlegi ára: 990 Ft

Saját családom és családtagjaim álltal használt termékeket árulom! A vaterázás számomra hobby nem vagyok már kereskedő.
A babák és játékok gyüjteményem részeit képezik amiből időnként eladok vagy veszek hozzá!
MAGÁNSZEMÉLYKÉNT árulom álltalam , ill gyermekeim , barátaim által használt és megunt dolgait.
Minden termék használt , használat előtt tisztítani kell-használat jelei apróbb kopások használati karcok előfordulhatnak.
Minden kép az adott termékről készült, a képek kinagyíthatók figyelmesen nézzd meg . UTÁNVÉTTEL IS SZÁLLÍTOK -/ezer ft áruáték alatt nincsen utánvét/-NEM KELL ELŐRE UTALNOD HA NEM SZERETNÉL----DE HA A CSOMAGOT NEM VESZED ÁT ----AZONNAL KÖNYÖRTELENÜL NEGATÍVOT ADOK , ÉS TILTÓLISTÁRA TESZLEK.... ÖRÖKRE!!!!! ! ÉS NEM ÉRDEKEL A BOSSZÚ NEGATÍV -CSAK AKKOR VEDD MEG HA VAN RÁ PÉNZED NAGYON MEGKÉRLEK!
Az álltalam eladott termékekre 14 nap viszzavételi garanciát adok----ha elégedettlen vagy a termékkel---de a visszaküldés költségét neked kell fizetni.
HA webox, foxpost, MPL automatába kéred , vagy postapontra , ill postámaradó , vagy postacsomag  és az értesítés ellenére nem mész érte -és visszaküldik emiatt én a csomagot nem tudom visszavenni"címzett nem kereste"jogcímen-ill emiatt kártérítésre jogos igényt nem formálhatsz.
AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT NEM SZÁLLÍTOK ! AMENNYIBEN  10 NAPON BELÜL NEM FIZETSZ ELÁLLOK AZ ELADÁSTÓL -NEGATÍV ÉRTÉKELÉS MELLETT!
Amennyiben licitálsz, vagy fix áron vásárolsz elfogadod a szállítási és fizetési feltételeket.
KEVESET HASZNÁLAT

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-01-20 17:54 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése