2019. október 31., csütörtök

Oral-B Vitality 3DWhite ELEKTROMOS FOGKEFE,keveset használt.,töltővel!Akár 1 ft.-Nincs m.ár! - Jelenlegi ára: 1 Ft

 Oral-b elektomos fogkefe. , töltővel! Jó aksival! Szép állapotban. Keveset használt.
A hagyományos fogkefékhez képest kimagasló tisztítóhatást nyújtó Oral-B Vitality 3D White hatékonyan távolítja el a fogakról a lepedéket. Fogkefefeje minden egyes foghoz igazodva tisztít és gyengéden távolítja el a felületi elszíneződéseket. Mindennapos fogmosás üzemmód 3D mozgással .
Kellemes, gyors szájápolás,,, a nehezen elérhető részeket is alaposan tisztítja,,,: )))
Higgy a szemednek! Folyamatosan fantasztikus raktár kisöprést tartunk!!! De ha sürgősen szükséged van rá, ne habozz leütni, mert még a villámár is nagyon baráti!
Nézz körül a többi termékem közt, és rendszeresen látogass vissza, mert folyamatosan változó, jobbnál jobb aukciókkal várlak, melyek közt sok az 1 ft-os, minimálár nélküli!
A személyes átvetélt szorgalmaznám de igény szerint postázom is terítéssel vagy banki utalás után csomag, akár levélként is. A vásárlástól számított 5 munkanapon belül, a vásárló kötelezi magát, hogy kifizeti és átveszi a megvásárolt termeket! Amennyiben a fent említett feltételeknek nem tesz eleget, a termék újra eladásra kerül!!!  , Pénzvisszafizetés van ha nincs megelégedve a termékkel, a megérkezést követő 3 napon belül jelezze,
A termék vételárát vissza utaljuk ha ugyan olyan állapotban visszaküldi.
A posta költséget nem vállaljuk át!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-11-21 13:39 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése