2019. január 30., szerda

Elu DeWalt Orrfűrész Szablyafűrész PROFI 810Watt Fűrész Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! USA - Jelenlegi ára: 3 30

Eladó Elu / DeWalt Orrfűrész, szablyafűrész - Fém kofferben
Típus: MSS 810E-30 Type 1
Működik, de közben szikrázik. A működéséről mellékeltem videót a képek között. Szét nem szedtem, szervizben sem volt, a hiba okát nem tudom pontosan, ezért garanciát nem vállalok.  Kis külső szépséghibával: a gép alján a burkolaton van egy sérülés, a 6. képen jól látható. Mechanikailag, hajtás tekintetében teljesen rendben van. Fűrészlap rögzítő rész is működik jól. Profi, erős gép 810 Wattos motorral,  a népszerű DeWalt gépekkel megegyező minőség, ugyanott készült. Fűrészlap rögzítő kulcsal, 4 db jó minőségű Würth fűrészlappal (1 teljesen új), és eredeti fém kofferjában adom. Megjavításra vagy alkatrésznek ajánlom.
Hálózati feszültség: 230 V
Teljesítmény: 810 W
Löketszám: 0-2500 löket/min
Fokozatmentes löketszám-szabályozás
Made in USA.
Eredeti fém kofferében, 4 db jó minőségű fűrészlappal, fűrészlap rögzítő kulcsal adom, ahogyan a képeken látható, más nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyer a végén. Lejárati idő előtt zárására valamint licit törlésre nincs lehetőség. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A házhozszállítás Vaterafutárral történhet, emellett PostaPontra is kérheti a csomagot. 25 ezer forint feletti összértékű vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg a többi hirdetésemet is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
EZEN a linken feliratkozhat, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2019-02-10 19:15 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése