2018. október 31., szerda

Vadiúj, eredeti iCarbot 4 kerekű hoverboard / önjáró elektromos scooter + Bt APP - KI A SZABADBA! - Jelenlegi ára: 59 9

NAGYON TRENDI, JÓ MINŐSÉGŰ, ÖTLETESEN TERVEZETT ELEKTROMOS JÁRGÁNY   - Ezzel biztosan kitűnsz a tömegből!
Vadonatúj állapotban, minden gyári tartozékkal, eredeti dobozában! AZONNAL ELÉRHETŐ darab!
- Kiváló ajándéknak is!
-Most akciós!
DE MI IS EZ?
-A hoverboardokhoz (mini segway-ekhez) hasonló elven működő, újabb fejlesztésű, modern és környezetbarát közlekedési/szabadidős/sport eszköz, ami a használójának sokoldalú felhasználhatóságot és élményeket biztosít a mindennapokban. Az iCarbot egy olyan egyedülálló világszabadalom, mely minden EU-s vonatkozó tanúsítvánnyal rendelkezik.  A hoverboardokkal ellentétben, Magyarországon biztosan nincs sok belőle; nézz csak utána!
Az iCarbot egy kényelmes és az átlag hoverboardoknál biztonságosabb, kényelmesebb önjáró, egyensúlyvezérelt közlekedési eszköz. Intelligens "szomatoszenzoros" elektromos négykerekű scooter, nagy teljesítményű és jó minőségű cserélhető akkumulátorral, és szabályozott töltést (töltéslekapcsolást) biztosító EU-s szabvány töltővel.
MIBEN MÁS, MINT A HASONLÓ ELVEN MŰKÖDŐ ELEKTROMOS JÁRGÁNYOK?
-Az iCarbotot könnyedén magaddal viheted (illetve az elvisz) szinte mindenhova, mert kompakt a mérete, és akkuval együtt is kevesebb, mint 6 kg a tömege! Kialakítása olyan, hogy kézben tartva is egyszerűen vihető, vagy akár egy közepes hátizsákban is elfér.  Egy töltéssel a gyártó szerint akár 15 km-es hatótávolság is megtehető vele, miközben akár 120 kg-is terhelhető. A szettben található töltővel ráadásul 2-2, 5óra alatt teljesen feltölthető az akksija, ami a járgányban, vagy abból kivéve is tölthető!
Igazán strapabíró a kialakítása, és erős ABS műanyagból ill. egyes részei könnyűfém ötvözetből készültek, mely révén az iCarbot a gyártó tájékoztatása szerint ráadásul erősen hőálló is! Két, egymástól független, csendes és az első, csúszásgátlóval ellátott tömör kerekekbe integrált nagyteljesítményű és hangtalan elektromotor hajtja, míg a hátsó, minden irányba mozogni képes erős kerekek a stabilitásért és a komfortérzetért felelnek.
Négy kerekének köszönhetően tehát eléggé stabil. Használatát könnyen, rövid idő alatt el lehet sajátítani, és az Android-os vagy iOS-es telefonos APP-on keresztül kontrollálható biztonsági funkcióinak köszönhetően akár kisebb gyerekek is használhatják; sebessége korlátozható! További érdekessége, és hasznos illetve szórakoztató funkciója, hogy a telefonos APP révén akár távvezérelhető is! /Egyebekben telefonos App nélkül is alkalmas használatra, rögtön a dobozból kivéve. /
HOGYAN MŰKÖDIK?
-Az iCarbot-ra a felső részén lévő erős szilikonos felületekre két lábbal kell ráállni, ezt követően egyenes testtartásban és kinyújtott lábbal előredőlve elindul, jobbra helyezve a súlypontunkat jobbra, balra helyezve pedig balra fordul (akár egy helyben is megfordul); sarkunkra helyezve a súlyunkat fékez, ill. álló helyzetből hátra is elindul. -Ez az egyensúlyvezérelt működés lányege.
Biztonságosabbá teszik, a jól kitalált, erősen világító piros LED-es hátsó lámpák, melyek kanyarodáskor az aktuális irányba kanyarodást villogással (indexelve) jelzik; hátramenetben pedig egyszerre villognak. Nagyon látványossá és még egyedibbé teszik az iCarbot-ot az elején található, különböző módokon és színekben villogó, erős fényű LED-ek, melyek színeit magunk is tudjuk szabályozni.
HOL HASZNÁLHATÓ?
Lényegében bárhol (autós közlekedési utat kivéve), ahol egyenletes, sima út-, vagy járda- ill. térfelület van. Ez kifejezetten városi közlekedési eszköz! A gyártó példaként említi a plázákat, sétálóutcákat, kövezett, aszfaltozott tereket (de a raktárakat, reptereket és hasonló helyeket is).
Kiépített gyalog-bicikli úton, szilárd felületű sportpályákon is használható, ha az más szabályokkal nem ellentétes.
A kis kerekek, és a kis "hasmagasság" miatt NEM LEHET HASZNÁLNI, AHOL: útfelületi egyenletlenségek, göröngyök, csapadékelvezetők stb, illetve laza talaj, füves, vagy kavicsos felület, vagy más "OFF-ROAD" körülmény van, vagy a szabályok azt nem engedik (pl. közúton, autóúton stb. )!
Némi gyakorlás után használata igazán élvezetes, "NAGYON KIRÁLY! "
Gyakorláshoz és azt követően is javasolt megfelelő védőfelszerelés használata!
További információkért, kedvcsinálókért kérlek, nézdd meg a termékről készült videókat a Youtube-on stb. (lásd a linkeket is)! -Szükség esetén vásárlás előtt kérdezz üzenetben!
https: //www. youtube. com/watch? v=AquIPDdS3LQ
https: //www. youtube. com/watch? v=AvJxnsKOKvw
-Szállítási, átvételi és egyéb feltételeket lásd a hirdetés megfelelő rovataiban!
A termékkel kapcsolatos további száraz tények, adatok:
Szín:  Fehér
Anyag: ABS + PC
Max teherbírás: 120kg
Min. műkődési terhelés: 15kg (gyermek üzemmódban)
Akkumulátor: 25. 9V 114wh lithium
Teljesítmény: 260W
Max. sebesség: 12km/h
Max. hatótáv: 15km (terhelés, és külső hőmérséklet függő)
Max. emelkedő (terhelés függő): 15°
Használhatóság: Egyenletes út és járda, ill. térkőfelületen, 15° -osnál kisebb emelkedőn. Kavicson, füvön, laza talajon, göröngyös felületen, ill. off-road körülmények közötti használatra NEM ALKALMAS!
Szabályozhatóság: iOS, vagy Android-os telefonos APP-on keresztül, bluetooth kapcsolat révén.
Méretek: 384. 5 * 310. 8 * 106. 3mm
Nettó tömeg (akkuval): 5. 9kg
Doboz mérete: 460 * 375 * 167mm
Teljes kiszerelés/csomag tömege: valamivel kevesebb, mint 10 kg.
A csomag (gyári kiszerelés) tartalma:
1 * iCarbot 4 kerekű elektromos Scooter
1 * Lithium Akku (cserélhető)
1 * EU-s szabvány töltő, töltésvezérléssel
1 * porvédő textilzsák
1 * Használati útmutató (német és angol nyelvű)
Az APP QR-kóddal, vagy a gyártó honlapjáról letölthető. (Az okostelefonnak stabil bluetooth kapcsolattal kell rendelkeznie! )

Jelenlegi ára: 59 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 11:03 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése