2018. június 30., szombat

High Care Meso Pen - hatóanyag bevitelt segítő iontoforézis ceruza (1 db) - Jelenlegi ára: 18 650 Ft

Termékleírás
A High Care Meso Pen egy otthoni ápolásra kifejlesztett elektrokozmetikai készülék, hatóanyagbejuttató ceruza. Segítségével olyan finom bőrfelületekre is hatékonyan juttathatók be mélyen bőrfiatalító, feszesítő hatóanyagaink, mint például a szemkörnyék. Emellett természetesen a test bármely bőrfelületén alkalmazható (például az orr, száj környékén a kialakuló mimikai ráncok halványítására).
A Meso Pen segítségéel bőrünket otthon is kezelhetjük az iontoforézis módszerével, ami korábban csak a kozmetikákban volt elérhető. Így a kozmetikai mezoterápiás kezelések hatása meghosszabbítható otthoni támogatással. Ennek az elektrokozmetikai módszernek a lényege az, hogy a koncentrátumot ionizált formában, nagyon finom elektromos áram segítségével juttatja célirányosan a bőr mélyére, a kezelendő területen. A pulzáló egyenáram javítja a sejtosztódást, aktiválja a szöveti folyadék ionjait, így javul a sejtek felvevőképessége. A bevitt szérum ezért jobban felszívódik, az elért hatás tehát erősebb lesz. Az iontoforézist a kozmetika mellett az orvostudomány is alkalmazza.
A High Care Meso Pen a közelmúltban maga is ráncfelvarráson esett át: ennek eredménye egy friss, letisztult formaterv (design), valamint néhány funkcionális változás. A ceruza már cserélhető fejjel érkezik. A csomagban két fej található, egy kisebb és egy nagyobb, így mindig a kezelt területnek méretben megfelelőt használhatjuk. A készülék hatóanyagbejuttató erőssége már két fokozatban állítható (egy normál és egy erősebb fokozat elérhető). Szintén új funkció, hogy a Meso Pen már rezgő funkcióval (mikromasszázzsal) képes segíteni a hatóanyag minél mélyebbre jutását.
Ügyeljünk arra, hogy a Meso Pen nem használható olajokkal és hagyományos krémekkel. Használat előtt mindig győződjünk meg róla, hogy a használni kívánt hatóanyag iontoforézissel bejuttatható- e!
A csomag tartalma
A High Care Meso Pen dobozában az alábbiakat találjuk:
1 db Meso Pen hatóanyag bejuttató ceruza
2 db kezelőfej
használati útmutató
1 db AAA elem
A termék alkalmazása
A Meso Pen az On/Off gombbal kapcsolható ki/be, ugyanezzel a gombbal állíthatjuk a működés erősségét is. A kiválasztott hatóanyagot helyezzük fel a bőrfelületre (például a szérumok pipettás adagolójával), majd a működő Meso Pen segítségével körkörös mozdulatokkal, lágyan masszírozzuk be.
A kezelt felületnek a hatóanyagtól kellően nedvesnek kell lennie az ideális bőrkontaktus eléréséhez. Ügyeljünk rá, hogy a használt hatóanyag biztosan alkalmas legyen iontoforézises bejuttatásra! Olajos, krémes termékek nem használhatók.
A High Care szérumok közül különösen az alábbiakat ajánljuk a Meso Pen mellé:
Spa Line koncentrátum
Stemcell őssejt ampulla
self deep care concentrate
Timeless Koncentrátum
Kiszerelés
1 db

Jelenlegi ára: 18 650 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 13:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése