2018. január 25., csütörtök

Sárga állítható méretű hálózsák 86-98 cm (kisebbre állítva: 82 cm, nagyobbra állítva: 100 cm) - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Eladó kislányom kinőtt hálózsákjai. Sok hálózsákot teszek fel, vannak használtabbak, vannak újjak és alig használtak, minden méretben. Mindig jelzem az állapotát, az ár is így lesz beállítva. Vannak nagyon melegek és kevésbé vastagok is. A hálózsák nagyon jó dolog, mert a gyerek egész éjjel melegben van, és nem tudja lerántani magáról, mint egy papalant. Védettség egész éjszakára, a szülők nyugodtan alhatnak.
Sárga mintás bélelt hálózsák, méret nincs benne, így a mért adatokat vegyétek figyelemben. Hossza: kiengedve (nagyobb méret): 100 cm, összekapcsozva (kisebb méret): 82 cm. Használtuk egy idényt, annyi hibája van, hogy a kapocsnál meg van varrva. Elől végig cipzáras, dereka gumis. Nagyon aranyos csajos színe van, kényelmes kis darab.
Folyamatosan rakok fel nagyon szép gyerek dolgokat. Rengetek játékot, cipőt, csizmát, szandált, ruhát és mindent, ami gyerek. Őszi, téli, tavaszi cuccot, amik nagyon szép állapotban vannak, mert mindenünkre vigyáztunk. Szép, cuki dolgokat, amivel biztosan elégedet, leszel. Aminek hibája van, azt leírom. Biztosan találsz, amire szükséged van, válogassál kedvedre. Ha bármi kérdésed van, csak írj nyugodtan.


Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2018-02-16 00:54 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése