2017. november 30., csütörtök

FLP Forever Vision - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

ELADÓ EGY ORIGINÁLT ALOE FOREVER VISION ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ!
Feketeáfonya kivonatot, luteint, zeaxantint, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.
60 db tabletta (45 g)
Összetevők: hordozóanyag (dikalcium foszfát), emulgeálószer (mikrokristályos cellulóz), C-vitamin (aszkorbinsav), feketeáfonya kivonat (25%-os anthociánra standardizálva), cisztein, cink citrát, rézglükonát, lutein (bársonyvirág kivonatból), E vitamin (D-α tocopherilsav szukcinát), sűrítőanyag (keresztkötésű nátrium-karboxi-metil cellulóz), fényezőanyag (szterinsav), béta-karotin, astaxanthin (mikro algából), csomósodást gátló (szilícium dioxid), resveratrol (japán szálkás keserűfű gyökérből), zeaxanthin (bársonyvirág kivonatból)
A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához és elősegíti az A-vitamin anyagcseréjét. A béta karotin az A-vitamin provitaminja. Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához. A C- vitamin, az E-vitamin és a réz részt vesznek a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében. A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevője.
Megvételkor rengeteg hasznos információt tudok mellékelni, amiket csak nagyon kevesen tudnak! Ahogy látom aki még árul ilyen termékeket, csak azok a tulajdonságok vannak megjelenítve, amik a dobozon megtalálhatóak!

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2017-12-14 16:23 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése