2017. augusztus 30., szerda

Autós téli tisztító csomag - szélvédőmosó, jégstop, jégoldó és páramentesítő - Jelenlegi ára: 2 890 Ft


Autós téli tisztító csomag - szélvédőmosó, jégstop, jégoldó és páramentesítő
Lassan megérkezik a rosszidő! Szerezd be idő előtt, verhetetlen áron a legfontosabb autótisztító és ápoló kellékeket!
Az autós szett tartalma:
- Top Ride jégoldó: 750 ml
- A-Clean téli szélvédőmosó: 5 liter
- Top Ride páramentesítő: 750 ml
- Top Ride jégstop: 750 ml
Top Ride jégoldó: A készítmény kitűnően oldja a gépjárművek üvegfelületein keletkezett eljegesedést. Továbbá alkalmazható még ablakok, kirakatok, lefagyott zárak jégtelenítésére is.
A-Clean nyári szélvédőmosó: A készítmény eltávolítja a szélvédőre kerülő rovar, sár és egyéb szennyeződéseket. A gumi és a műanyag részeket, az eredeti festést, valamint a szakszerűen végzett utófényezést nem károsítja.
Használati utasítás: öntse az ablakmosó tartályba. Hígítás nélkül használható.
Összetevők: ioncserélt víz, szín- és 5% felületaktív anyag, rovaroldó adalék.
Minőségét megőrzi: zárt csomagolásban, napfénytől védett helyen, +5 °C feletti hőmérsékleten tárolva a gyártási időtől számított 2 évig.
Top Ride páramentesítő: A készítmény hatóanyaga meggátolja a szélvédők, ablakok, tükrök homályosodását, illetve bepárásodását. A gépjármű szélvédőjének felületéről eltávolítja a dohányfüst okozta fátyolosodást.
Top Ride jégstop: A készítmény gépjárművek üvegfelületeinek valamint kirakatok, ablakok jégmentesítésén alkalmazható. Különleges összetételének köszönhetően a felületen védőbevonatot biztosít, így a jégréteg nem fagy hozzá az üveghez és könnyedén eltávolítható. A termék hagyományos jégoldóként is alkalmazható, amennyiben a szélvédőt elfelejtettük a lefagyás előtt bepermetezni.
 


Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2017-09-20 13:03 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése