2017. május 27., szombat

Woodland Magic füzetbox A/4-es méretben - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

A bűbájos mókus grafikájával ellátott füzetboxtól nehezen fog gyermeked elszakadni, hiszen nem csak mintázatában, hanem színeiben is a kislányoknak kedveskedik. A rózsaszín árnyalatot kapott, erős karton anyagból készült termék apró erdőlakója csak azt várja, mikor indulhat új barátjával iskolába. A piros színű gumipánt elég erős ahhoz, hogy megvédje a füzeteket a kieséstől, ha kislányod egy rövidebb iskolai napon úgy dönt, hogy kézben szeretné magával vinni az A/4-es méretű füzetboxot. A termék jellemzői: - Anyaga: kemény, tartós karton, fényes fóliával borítva- Belseje egy színnel nyomott- Mérete: A/4 (230x335x45 mm)- 7 mm vastag, erős gumipánttal záródik- Füzetek, iratok, jegyzetek tárolására illetve táska helyett is kiváló megoldást nyújt 6 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2017-06-17 13:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése