2017. február 25., szombat

Amway L.O.C. univerzális tísztítószer - Jelenlegi ára: 2 430 Ft

Amway L. O. C. univerzális tísztítószer
ÚJDONSÁG: 14. 500 FT feletti vásárlás esetén a Postaponton való átvétel ingyenes!
Sokoldalú tisztítószerünket természetes eredetű összetevőkből alkottuk a mindennapi felülettisztítási feladatokra. A koncentrált készítmény nem tartalmaz foszfátokat, maró hatású savakat vagy klóros fehérítőt, és még kéztisztítóként is hatékonyan használható. Makulátlan, csíkmentes ragyogást eredményez, és minden típusú mosható padlóhoz használható (a kezeletlen fa kivételével).
Az L. O. C. ™ Univerzális tisztítószer használható a fürdőkádon, WC-n, falicsempén, mosdókagylón, zuhanyon és márványfelületeken. Biztonsággal használható ugyanakkor a tűzhelyek, munkapultok, mosható falak, ajtókilincsek, telefonok, kukák és festett fafelületek tisztításához.
Általános tisztítási feladat esetén adagoljon 30 ml L. O. C. Univerzális tisztítószert 5 liter vízhez egy vödörben. Mossa le a felületet, és szükség szerint szárítsa meg. Öblíteni nem szükséges.
Ha permetként használja, az AMWAY Permetszóró flakont töltse meg a 9: 1 vonalig 450 ml vízzel. Töltse fel azL. O. C. Univerzális tisztítószerrel az 500 ml vonalig, majd permetezze a felületre, és törölje szárazra.
Kéztisztításhoz használja koncentrált állapotban, majd öblítse le a kezét.
Bármilyen AMWAY termék felől érdeklődhet!

Jelenlegi ára: 2 430 Ft
Az aukció vége: 2017-03-18 08:33 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése