2016. november 26., szombat

dB Technologies OPERA 12 600/1200w (30 cm) aktív hangfal Bi-Amp+ 2 ÉV GARANCIA* - Jelenlegi ára: 152 900 Ft

dB Technologies OPERA 12 600/1200w (30 cm) aktív hangfal Bi-Amp
Műszaki adatok:
- Típus: dB Technologies OPERA-12 600/1200w
- Mély hangszóró: 12” (30 cm)
- Magas hangszóró: 1" Driver új tervezésű aszimmetrikus tölcsérrel
- RMS teljesítmény: 600w
- Maximális teljesítmény: 1200w
- Bi-Amp digitális "D" osztályú erősítő (külön hajtja a mély és magas hangszórót)
- Hangnyomás: 129 dB
- Frekvencia átvitel: 52 Hz – 20. 000 Hz
- 8 beépített effekt
- 2 bemeneti csatorna és 1 választható kimenet
- XLR mama/6, 3 Jack bemenet
- XLR papa kimenet (továbbfűzhető)
- Masszív ütésálló műanyag ház
- Fekete fém védőrács
- Könnyen szállítható
- Beépített hordfül
- Beépített állványhüvely
- Masszív gumitalp
- Tömeg: 14, 3 kg
- Méret: 35 x 64 x 35 cm (sz x ma x mé)
Termékleírás:
A dB Technologies e gy prémium olasz hangtechnikai gyártó, akinek termékei gyakorlatilag a világ összes országában jelen vannak. A dB Technologies mint márkanév szinte szimbólummá vált és benne van a legkomolyabb hangtechnikai gyártók szűk csoportjában. Az MK Audio & Light 2014-től forgalmaz dB Technologies termékeket, hogy a prémium technikát kereső érdeklődők is megtalálják a nekik megfelelő választást. Hosszú tárgyalások után döntöttünk az olasz gyártó mellett, melynek termékei ár/érték arányban a legjobbnak bizonyultak.
Az új Opera széria 2016-ban jelent meg. Fejlesztésekor a gyártó kifejezetten a középmagas hangokra ment rá, tölcséreit újratervezték és ezzel biztosították a vertikális eloszlást valamint a kettős vízszintes szórást. Ezen tulajdonságai mellett természetesen nem maradtak el a hangfal összképéből a tiszta telt mély hangok sem. Kivételesen nagy teljesítményének és egyedülálló akusztikai kia lakításának köszönhetően összességé! ben egy kristálytiszta hangkép jellemzi az új Opera szériát. Belsejében egy digitális Bi-AMP erősítő található, vagyis a mély és magas hangszórót két egymástól független erősítő hajtja meg ezt egészíti ki egy beépített fejlett "DSP" digitális effekt processzor amely 8 különböző effektet(hangszínt) ad a hangfalnak. Önmagában, vagy mélyládával kiegészítve is használható, állványhüvelyének köszönhetően állványra helyezhető, vagy stallite rendszerek topládájaként is alkalmazható. A doboz kialakítása lehetővé teszi a döntést, így monitor hangfalként is használható. Professzionális termék, mely a nagyobb elvárású felhasználók igényeit is kielégíti. Ideális zenekaroknak, discoba, hangosításokra.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyezt etést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 2 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt cégünknek! Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk számításait és olyan terméket kapjon, ami valóban megfelel igényeinek. Sok év! es szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk megoldást találni az ön részére is. A visszaküldés és elállás részleteit a felhasználási feltételek között találja!
2 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
152. 900 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 152 900 Ft
Az aukció vége: 2016-11-21 17:12 . dB Technologies OPERA 12 600/1200w (30 cm) aktív hangfal Bi-Amp+ 2 ÉV GARANCIA* - Jelenlegi ára: 152 900 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése