2016. július 28., csütörtök

Autós kamera BORSEE Original R1 Car DVR HD1080P - Jelenlegi ára: 6 800 Ft


 Autós kamera BORSEE Original R1 Car DVR HD1080P 2. 7" 170 Degree Wide Angle Camera Video Recorder Motion Detection Night Vision Car G-Sensor
Item Type: Car DVRBrand Name: BORSEEInterface: AV-Out, HDMI, USB2. 0Car Maker: Acura, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, citroen, Daewoo, Dodge, Ferrari, Ford, GMC, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes-Benz, Mercury, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, peugeot, Pontiac, Porsche, Ram, renault, Rolls-Royce, Saab, Saturn, Scion, Shelby, skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo, yamahaGPS logger: NoneVideo Format: AVIOSD Language: Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, SpanishDisplay Size: 2. 7"View angle: 170°Pixels: 1200MegaVideo Code: MJPGBattery: Built-inSpecial Features: Cycle Recording, Digi tal Zoom, G-sensor, Led Display, Microphone, Motion Detection, Night Vision, SD/MMC Card, Time&Date DisplayCamera Resolution: 1920x1080Frames Per Second: 30Chipset Manufacturer: BORSEEStyle1: 2015 High Quality Car DVRStyle2: Brand New G30 FULL HDMIStyle3: Vehicle Camera Video RecorderStyle4: Special offer Camcorder Limited
KÉRLEK VÁSÁRLÁS ELÖTT ÉRDEKLŐDJ, HOGY A KÍVÁNT SZÍNBEN / MÉRETBEN RENDELHETŐ-E, MERT ELŐFORDULHAT IDEIGLENES KÉSZLETHIÁNY!!
 
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges ada tokat (nevet, címet), valamint a termékre! vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
A méretet körültekintően válassza ki, cserére nincs mód.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdet� �, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó! a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összef üggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám va gy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
---! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!


Jelenlegi ára: 6 800 Ft
Az aukció vége: 2016-08-17 13:44 . Autós kamera BORSEE Original R1 Car DVR HD1080P - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése