2016. február 29., hétfő

U8 UWATCH OKOSÓRA Azonnal (Piros) - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

PIROS SZíNBEN
A karóra funkciói: Óra funkciója keretei között számo digitális és analóg megjelenítési mód közül választhatunk
Tartalmaz naptárat, stopperórát is a készülék.
Bluetooth-on keresztül egyszerűen, pillanatok alatt szinkronizálható bármely kompatibilis mobilkészülékkel. Szinkronizáció után a kapcsolt mobiltelefon teljes telefonkönyve, üzenetei, híváslistája láthatóak rajta, pillanatok alatt előhívhatóak a telefon nélkül is. Emellett a karóra jelzi hangjelzéssel,  a bejövő hívásokat, nem fogadott hívásokat, új üzeneteket (Facebook, Skype, stb. üzeneteket is! ) – Viszont, ami ennél is praktikusabb, az üzenetek közvetlenül a karórán elolvashatóak, a bejövő hívásra pedig kényelmesen, a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően a karóra használatával, a telefon elővétele nélkül is válaszolhatunk. Természetesen nem csak válaszolni ! enged a hívásokra a karóra, hanem azon közvetlenül, akár a telefonkönyvben szereplő, akár a karóra billentyűzetén kényelmesen beüthető egyéb számot is hívhatunk mobiltelefon nélkül. (A karóra a mobiltelefon számát és SIM kártyáját fogja használni, ez okosóra, nem karóra-mobil, tehát nincs benne külön SIM kártyahely)
Lopásgátló funkció: A karóra a funkció beállításával automatikusan hangjelzést ad, ha a telefon meghatározott távolságra kerül az okosórától – Így megóvva a tulajdonost a telefon esetleges elvesztésétől, más általi eltulajdonításától.
Zenelejátszó távirányítása: A karóra segítségével a szinkronizált okostelefonon található zeneszámokat akár a telefon hangszórójával, akár fülhallgatón keresztül (a telefonhoz csatlakoztatva azt), akár a karóra saját hangszórójával lejátszhatjuk, válthatjuk és szüneteltethetjük – A karóra tehát ! irányítani tudja az okostelefon zenelejátszóját anélkül! , hogy magát a készüléket kézbe kellene venni.
Fényképező távirányítása: A karóra segítségével irányítható a szinkronizált okostelefon kamerája, a karóra segítségével látható a telefon kamerájának képe – az okosóra távirányítással, a telefon kamerájával tud fényképezni.
Fitness/Egyéb funkciók: Lépésszámláló, alvásfigyelő etc.
Technikai jellemzők: Bluetooth v 2. 0, 3. 0 támogatás 10 méter hatótávolság 1. 5” kapacitív, Brightcolor TFT-LCD érintőképernyő Töltési idő: kb. 1 óra Készenléti idő 190 óra Folyamatos zenelejátszás 6-8 óra Folyamatos beszélgetés telefonon 3-4 óra

Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2016-03-20 20:15 . U8 UWATCH OKOSÓRA Azonnal (Piros) - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése