2015. szeptember 26., szombat

A. T. Bradford: Ki volt Jézus? - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Dr. A. T. Bradford
 
Ki volt Jézus?
Krisztus hiányos életrajzáról, másként…
 (The Jesus Discovery/ Dr. A. T. Bradford, Templehouse Publishing)
Könyvajánló/ Fülszöveg: „ Sok olyan kérdést tehetünk fel Jézusról, az emberről, amit nehéz megválaszolni. Mi lehetett Jézusban, ami annyira ingerelte a zsidóság vezető rétegeinek nagyon is eltérő csoportjait – a farizeusokat (a zsidók törvényeinek elkötelezett tanítóit) csakúgy, mint a Heródes pártiakat (zsidókat, akik a pogány római hatalmat támogatták) – hogy ezek akár szövetkezni is hajlandóak voltak ellene? Egy szigorúan irányított társadalomban, hogyan tehette meg Krisztus, hogy két alkalommal is kiűzze a Templomból a hivatalos pénzváltókat és az áldozati állatok árusait anélkül, hogy a templomőrség letartóztatta volna? Ki volt Jézus földi atyja, József, és milyen hatást fejtett ki élet! e Krisztuséra? A rendelkezésre álló adatok hiányossága sok szerzőt késztetett már arra, hogy maga álljon elő különféle elképzelésekkel Jézusról – mármint az igaziról. Lehetséges-e az azonban, hogy a Krisztus személyére vonatkozó tények, ha rejtve is, de mindig is ott voltak az evangéliumokban? – A szerző előszavából”
 
Kiadó: Duna International Könyvkiadó Kft., Budapest
Kiadási dátum: é. n. (~ 2011. )
Fordították: Rozgonyi Anikó és Peter Sandle
Ragasztott-, puha papírkötés. Méret: 16*22, 5 cm. Terjedelem: 131 oldal.
Állapot: Kiváló, újszerű állapotban eladó kötet! Kosz, bejegyzés és firka mentes könyv! (Kérem, hogy elsődleges állapot információnak az eladó tételről készült fotókat tekintse! )
 
Ár: 2000 Ft. -
 
Posta: az aktuális, 2015-ös postai díjszabást figyelembe véve, Ajánlott levélként kézbe! sítve 725 Ft. - Vízhatlan, ’ légbuborékos’, ! biztonságos borítékban postázva! (Figyelem! Több tétel egyidejű megvásárlása esetén jelentős postaköltséget takaríthat meg! )
Amennyiben ideje is engedi, tekintse meg további kínálatomat!
Értékes könyvek, gyakran 1 Forintról!
(Lent az oldal alján, a Galériámban! Illetve még több könyv az ’ Eladó további termékei’ menüpontra kattintva! )

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2015-10-10 18:39 . A. T. Bradford: Ki volt Jézus? - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése