2015. augusztus 28., péntek

1 db elektronikai krokodilcsipesz - Jelenlegi ára: 60 Ft


Elektronikai krokodil csipesz
 
 
A fotón látható 2 színből lehet választani.
Készleten van, nem kell rá várni.
 
 
              
 
 
 
Cseretárgyként érdekelnek minőségi barkácsgépek és szerszámok, horgászattal, kempingezéssel, fotózással kapcsolatos dolgok, antik holmik, továbbá fogtechnikusok és ötvösök által használatos anyagok és eszközök.
 
 
MINDEN FOTÓ A LICIT TÁRGYÁRÓL KÉSZÜLT
 
 
Személyes átvétel Budapesten, a Déli Pályaudvar közelében, munkanapokon 10: 00 - 17: 00 közötti időszakban, ettől eltérő időpontban - előzetes egyeztetés után - Budán, a Sváb-hegyen történik.
Az aukció lezárultát követően - kb. fél órán belül - minden vásárlóm kap egy vásárlási értesítő emailt, amely tartalmazza az elérhetőségeimet, valamint az átvételre vonatko! zó egyéb feltételeket. Az aukció nyertese vállalja, hogy
 
3 napon belül ÍRÁSBAN,
 
az értesítőben szerepeltetett email címre elküldött levelében közli, hogy személyes átvétel útján, vagy postai küldemény formájában kíván a termékhez jutni.
 
 
Küldemény átvétel
Vidéki vásárlóim postai úton, vagy futárszolgálat igénybe-vételével is hozzájuthatnak a megvásárolt termékhez, a mindenkor érvényes postai díjszabásnak, ill. egyéb szállítási lehetőségek díjainak megfelelően.
 
 
Nem célom a szállítási költség kapcsán Önnel tömetni a posta zsebét, de egyes termékeim épségben történő célbajutásának feltétele a "törékeny" minősítés. Rossz tapasztalatok alapján az alapdíjas postai módozatokat ma már nem kezelik kellő gondossággal.
A árlistájáról egy olcsóbb - az eddigi tapasztalatok alapján - megbízhatóbb k�! �ldeménytovábbítási lehetőségről tájékozódhat. ! A vételárat és a szállítási költséget banki átutalással, PAY PAL -lal vagy készpénzfeladással lehet kiegyenlíteni. A banki jóváírást követően, 1-2 munkanapon belül postázok.
 
!!! UTÁNVÉT NEM LEHETSÉGES !!!
 


Jelenlegi ára: 60 Ft
Az aukció vége: 2015-09-18 11:37 . 1 db elektronikai krokodilcsipesz - Jelenlegi ára: 60 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése